Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sorrento -Coasta Amalfitana-Italia HD
998 vizite - 0 comentarii
adaugat de alexandra
 
  Sant’Agata,Italia - Coasta Amalfi
134 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa Anne Frank - Amsterdam
616 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  20 CELE MAI BUNE LOCURI DE VIZITAT IN ELVETIA
150 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Biserica Matyas-Ungaria
527 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gardaland, Italia
71 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Are Suedia
274 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Palatul Cibeles-Madrid
394 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa in forma de spirala
671 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Laos
868 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Sorrento

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.01.2012  Adauga la favorite 913 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Turisti fascinant si vizitatori, sint atrasi de vederi superbe si peisaje. Orasul da numele sau la Peninsula Sorrento, o zona mare de extinsa de la Vico Equense la Massa Lubrense. Aceasta zona, datorita formei sale geografice, suspendat intre dealuri verzi si albastre ale marilor, a fost intotdeauna o mare atractie, in sudul Italiei.. Sorrento a fost o colonie feniciana , dupa care a devenit un port frecventat de catre greci pentru activitatea comerciala cu Napoli si cu alte orase din sud. Acesta a fost numit de greci "Syrenusion" sau "Syreon", care inseamna un teren pe Siret lui, Sirene, au fost creaturi mitologice, o femeie si jumatate peste jumatate, a vorbit despre Homer, in celebra sa lucrare "Odiseea". Aceste creaturi ar putea fascineaza marinari, cu cantecele lor.
Dupa regula de Oscans Sannites si a fost prezentata de catre romani. Romanii au apreciat frumusetile acestui loc atat de mult ca, in perioada imperiala a fost ales o destinatie de vacanta de patricieni, astfel cum atesta numeroase vile. Acesta a fost tara de origine a Torquato Tasso. Atat de mult timp Sorrento si-a exercitat un farmec aparte, care a atras poeti si barbati literare ca Goethe, Lamartine, Stendhal, De Bouchard, Byron, D'Annunzio, Ibsen, Douglas, muzicieni precum Rossini, Liszt, Mendelssohn, Wagner, pictori ca Pinelli, Fernet, Lindstrom, fotografi cum ar fi De Luca si Alinari fratii, regizori de film cum ar fi De Sica, Gallone si Mastronardo. Printre vizitatorii de celebrul Sorrento putem aminti, de asemenea, Enrico Caruso, Giacomo Casanova, Scipione Breislak, Marion Crawford, Charles Dickens, Herman Melville, Friedtich Nietzsche Axel Munthe ed. Acest oras pe coasta a fost inclus in al XVIII-lea, printre principalele destinatii ale Tour solului si printre cele mai importante orase italiene, vizitat de intelectuali straini care doreau sa studieze in profunzime istoria Italiei, arta si cultura.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.