Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Amazing Quest: Povesti din Oman
65 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Maresalul Ion Antonescu si Maria Antonescu !
182 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Femeile din spatele gratiilor: Povesti adevarate
203 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Okavango Delta, Botswana
1.021 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Povesti de viata: DORA D'ISTRIA
143 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  De ce a fost atat de important podul medieval din Londra
77 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Povesti de viata: Maria Rosetti
185 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vikingii din Groenlanda -
372 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  INTAMPLARE DIN PADURE Teatrul Paiata
276 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Urmareste Perpetua: Mucenicia bisericeasca timpurie
334 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Amazing Quest: Povesti din Botswana

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.07.2022  Adauga la favorite 197 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Ce-ar fi daca Gradina Edenului ar exista cu adevarat Undeva pe Pamant? Botswana, un tinut de Savannah si desert din sudul Africii, este mostenitorul unei bogatii de animale salbatice. Regiunea Kalahari acopera aproape intreaga tara si este un sanctuar pentru animalele salbatice. De la nisipurile desertului pana la oaza unei delte luxuriante, Okavango este raul care nu ajunge niciodata la ocean. Dispare in nisipurile din Kalahari. Botswana, cu cei 2 milioane de locuitori, a reusit sa-si pastreze fauna salbatica magnifica. Acesta este un refugiu sigur pentru elefanti. Intr-o zi, Botswana poate fi ultimul lor refugiu.

Printul Wright este un fiu al Kalahari. Aceasta regiune din sudul Africii, dincolo de orizontul tufisurilor si savanei, este locul in care s-a nascut acum 42 de ani. Printul ii transmite dragostea pentru tufis lui Nimrod, nepotul sau de 14 ani. Acum, porneste cu el intr-o calatorie de initiere, un fel de „rit de trecere". Odinioara, pentru a deveni adult, un tanar adolescent trebuia sa se aventureze singur in tufis si sa nu se intoarca in sat pana nu ucide o antilopa.

Delta Okavango, in coltul de nord-vest al Botswanei, este o bijuterie nepretuita a Africii. Aici s-a nascut Tonic Dinonoka. Toata lumea il cunoaste aici, in satul Etsha. Tonic a ramas orfan foarte tanar, asa ca el si fratii sai au trebuit sa invete cum sa-si faca singuri drumul. Este un om generos, vesel si plin de resurse. Tonic este o persoana priceputa si este intotdeauna dispus sa dea o mana de ajutor. Chiar acum, Andrek, batranul satului, are nevoie de ajutor.

Tempe Adams, un tanar biolog australian, a studiat elefantii africani si in ultimii 4 ani traieste o aventura aici, in Botswana. Tempe prefera sa-l dezgroape in splendoarea tufisului decat confortul unui laborator din Sydney. Tempe isi finalizeaza teza de doctorat in zoologie si, in acelasi timp, lucreaza pentru un ONG, Elephants Without Borders. De patru ani s-a dedicat convietuirii oamenilor si elefantilor, ceea ce prezinta anumite probleme.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.