Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Insula Changuu (Insula Inchisorii) Tanzania
580 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Iraklia-Grecia
716 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Rutland
722 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Reunion
837 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5.Insula Nisyros,Grecia
2.390 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
  Insula Saaremaa, Estonia
1.501 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  INSULA RAB
1.560 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Fogo -Capul Verde
262 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nabih Saleh-Bahrain .
817 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Foula
248 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Insula Kangaroo

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.05.2022  Adauga la favorite 202 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cangurul este un marsupial care este originar din Australia si din insula indoneziana Noua Guinee. Desi cangurii sunt adesea vazuti adunandu-se in grupuri, cangurii sunt in general mamifere destul de solitare, dar cangurii sunt, de asemenea, cunoscuti pentru ca sunt animale sociabile atunci cand sunt alaturi de alti canguri.
Cangurii au o punga adanca in fata in care sa-si transporte puii. Un pui de cangur se numeste joey. Cangurii mananca plante, nuci, fructe de padure si insecte pe care cangurii le cauta in salbaticia arida.

Cangurii sunt cel mai bine cunoscuti pentru capacitatea lor de a sari la o distanta fenomenala. Cangurul este cel mai mare dintre marsupiali, un grup de animale care include koala si oposumul comun. Marsupialele se remarca prin punga pe care aceste animale o au pe burta in care isi poarta puii.

Exista trei specii principale de cangur in existenta astazi si acestea sunt cangurul rosu, care este cea mai mare si mai cunoscuta dintre toate speciile de cangur. Cangurul gri de Est este cunoscut a fi cea mai grea specie de cangur, in ciuda faptului ca cangurul rosu este mai inalt. Cangurul cenusiu vestic poate fi gasit in numar mare si poate avea orice culoare de la gri la maro. Cangurul este animalul national si emblema Australiei.

Cangurii au picioare mari plate pe care cangurii le folosesc pentru a-si ajuta miscarea, ceea ce cangurii o fac prin sarituri. In ciuda faptului ca cangurii nu se misca in mod conventional, cangurii pot fi adesea vazuti alergand la viteze mari, in general, cand cangurul este speriat sau este urmarit de pradatorii care se apropie.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.