Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Top 5 alimente care scad tensiunea arte
351 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimente care scad colesterolul | Dieta anti-colesterol
252 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 15 ALIMENTE Bune pentru DIABET
370 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Diete de slabit eficiente 100% NATURALE .NR. 1
1.075 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dieta in cazul bolnavilor de diabet tip 2
1.130 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Diete de slabit sanatoase 100% NATURALE .NR. 2
1.136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimente Probiotice
208 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 alimente minune care iti curata FICATUL
1.245 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 10 Mancare rea sub acoperire
1.055 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimente care refac mucoasa intestinala
112 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Top 10 alimente care nu ingrasa - mancaruri de dieta

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.03.2022  Adauga la favorite 287 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Alimente care nu ingrasa - Mancaruri de dieta pe care le poti incerca atunci cand nu stii ce sa mananci ca sa slabesti
Daca esti in cautarea unor alimente care sa te ajute sa arzi mai repede grasimea de pe burta, aceasta lista iti va fi de ajutor la orice ora.


Iar pe primul loc din lista noastra se afla ouale. Ouale sunt foarte bogate in proteine si substante nutritive. Iar proteinele din oua nu numai ca sunt foarte satioase, dar si accelereaza metabolismul ajutand astfel in procesul de slabire sanatoasa.

Totodata trebuie sa stiti ca nu absorbiti pe deplin toate caloriile din oua, deoarece o mare parte din acestea sunt arse in timpul procesului de digestie. Asadar, este foarte putin probabil ca ouale obisnuite, chiar daca le consumati cu galbenusuri, sa duca la cresterea in greutate.

Un alt aliment excelent este somonul salbatic. Si este important sa cautati in mod special somon salbatic si nu de crescatorie. Acest lucru se datoreaza faptului ca somonul de ferma contine semnificativ mai multe grasimi decat somonul salbatic.

Poti include intr-un regim alimentar pentru slabit si somonul. Daca comparati somonul salbatic si somonul de crescatorie unul langa altul, veti observa imediat diferenta in ceea ce priveste numarul de calorii si grasimi. Somonul de crescatorie are numeroase linii albe mult ingrosate, care sunt de fapt depuneri de grasime.

In continuare, avem telina. Telina este unul dintre alimentele cu cele mai putine calorii, deoarece este alcatuita in proportie de 95 la suta din apa - ce sa mananci ca sa slabesti 1 kg pe zi?

Salsa este, de fapt, urmatorul aliment de pe lista noastra. Evident, adaugarea de aroma la mesele tale este importanta mai ales daca vrei sa te bucuri de ce mananci. Iar salsa este unul dintre cele mai putin calorice sosuri disponibile.

In continuare, avem una dintre cele mai putin calorice legume, spanacul. O cana de spanac contine doar 7 calorii. Daca vreau sa labesc sanatos 20 kg, spanacul este o solutie foarte buna.

Un alt aliment care este foarte probabil sa duca la pierderea in greutate este supa. Supa este foarte satioasa, cel mai probabil pentru ca este alcatuita din cel putin 90% apa. Bineinteles, exista diferite feluri de supe cu numar diferit de calorii, insa daca majoritatea supei tale este alcatuita din legume sanatoase si proteine, atunci vei fi intr-o forma excelenta.

Terciul de ovaz este extrem de satios si se afla pe locul trei in indicele de satietate. Acest lucru se datoreaza continutului ridicat de fibre solubile care ajuta la incetinirea digestiei si a absorbtiei de carbohidrati. In comparatie cu cerealele conventionale din comert, terciul creste satietatea si reduce nevoia de calorii in plus pe parcursul zilei.

Fasolea, nautul, lintea si mazarea sunt surse foarte bune de fibre si de proteine. De asemenea, fac parte din categoria alimentelor cu densitate energetica scazuta, deci sunt satioase, fara un aport mare de calorii. Potrivit specialistilor in nutritie, acest tip de alimente sunt cu 31% mai satioase fata de paine si paste fainoase.

Branza de vaci este saraca in calorii, dar foarte bogata in proteine. De asemenea, contine si alti nutrienti, cum ar fi vitamina B, calciu, fosfor si seleniu. Nu in ultimul rand, este foarte satioasa si poate fi consumata la gustare sau ca o garnitura la un fel principal.

Carnea cu un continut scazut de grasimi este bogata in proteine, foarte satioasa si usor de integrat in dietele alimentare, atat timp cat nu esti vegana sau vegetariana. De altfel, dietele proteice ajuta mai mult si mai eficient la scaderea in greutate fata de cele un continut mai scazut de proteine.

Dintre toate, carnea de vita pare a fi cea mai bogata in continutul de proteine, aflandu-se pe locul doi pe indicele de satietate, dar si alte tipuri de carne, precum cea de pui, curcan sau porc, pot aduce beneficii in acest sens, atat timp cat nu contin multa grasime.

In cazul in care nu esti un mare fan al carnii de orice fel, iti recomandam sa iti iei necesarul de proteine si fibre din pudrele speciale proteice. Acestea au fost concepute pentru a completa o dieta sanatoasa si bogata in proteine ce ajuta la scaderea in greutate si la sustinerea muschilor.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.