Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Plaja Avila- Golful San Luis Obispo.
110 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Oceano Dunes-California
150 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Platanias Creta
902 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Abbadia Lariana -Italia
532 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Grands-Sables si plaja Tahiti-in regiunea Bretania
358 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Plaja Hikkaduwa, Sri Lanka
505 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Copacabana - Rio de Janeiro, Brazilia
442 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Shell Beach-California
186 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  . Plaja Surin THailanda
344 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Plaja Rosie, Kaihalulu, Hawaii
1.056 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Plaja Pismo -California

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.02.2022  Adauga la favorite 144 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Acest oras plaja clasica din California se mandreste cu o intindere lunga de 23 de mile de tarm nisipos. Orasul insorit si relaxat are senzatia de California de Sud, chiar daca este in inima centrului. Surferii si bodyboarderii iubesc plaja Pismo din cauza valurilor sale coerente. In timpul verii, plaja este o scena plina de viata a surferilor, a jucatorilor de plaja si a volei; si salvamari sunt in serviciu. Printre alte activitati preferate se numara plimbarea si pescuitul pe piciorul de 1200 de metri Pescuitul Pier, care are, de asemenea, mese de picnic cu vederi uimitoare la ocean. Perfect pentru vacanta de vara sau doar o zi de distractie la soare, Pismo Beach ofera tot ceea ce vizitatorii au nevoie. Multe hoteluri, magazine de surf, delis, cafenele si restaurante cu peste si chipsuri sunt impachetate in zona centrala a orasului care are vedere la plaja.

Pismo Beach are un climat cald, insorit pe tot parcursul anului, cu o temperatura medie cuprinsa intre 68 si 78 de grade Fahrenheit. In timpul lunilor iulie si august, temperatura poate atinge 90 de ani. Cu toate acestea, plaja are tendinta de a fi vant, ceea ce o pastreaza mai rece si este fabulos pentru zboara zboara. Plaja din apropiere Avila este mai protejata de vant. Pismo Beach este la 15 minute de mers cu masina (13 mile) de San Luis Obispo, accesibil cu autobuzul RTA de la Centrul guvernamental. Autobuzul se opreste la mall-ul comercial Pismo Beach Premium Outlets, aproximativ o plimbare de 20 de minute, partial langa autostrada, spre plaja.

Pe langa inot, surfing si bodyboarding, Plaja Pismo este un loc minunat pentru navigatie si caiac. Gardienii de noapte sunt in serviciu in timpul verii. Cand conditiile sunt corecte, scuba diving este posibila, iar vizionarea balenelor este populara in timpul sezonului de migratie. O alta evidentiere este Monarch Butterfly Grove, cu "copaci fluture" (eucalipti si copaci Monterey de pin), unde mii de fluturi colorati de monarh se invart in jurul ramurilor de la sfarsitul lunii octombrie pana in februarie.

Pe tot parcursul anului, plaja Pismo are multe activitati, inclusiv Arta in parc din mai pana in noiembrie, Pismo Beach Clam Festival si "Jubileul de la mare" Festivalul de Jazz in octombrie, si Kite Expo in aprilie.Piata fermei Pismo Beach este organizata pe Prom Pierderea Pierului in fiecare miercuri, incepand cu ora 15 dupa-amiaza.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.