Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Lumea gradinarilor 2024
65 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gardenia.
730 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  MEREU IN FORMA - ARONIA
815 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  1 Acalypha wilkesiana – Coada pisicii, Coada vulpii
188 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mentinerea plantelor in viata in timpul iernii:
450 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Replantare Craciunitei gigant
521 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O casa prietenoasa si protejata cu Zipscreen
482 vizite - 0 comentarii
adaugat de Sun Leader
 
  Fotocelule Automatizari - intra pe www.gatemaster.ro
800 vizite - 0 comentarii
adaugat de GateMaster
 
  Inmultirea gloxiniilor prin frunze si lastari
3.308 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  produsedingospodarie.ro - Vinde si cumpara natural
689 vizite - 0 comentarii
adaugat de coltucsiasociatii
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Casa si gradina
 

 

Portulacaria Afra

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 26.01.2022  Adauga la favorite 231 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Arborele este adesea stufos, are multe ramuri si frunze suculente. Tulpina are de obicei aproximativ 10 pana la 15 cm inaltime. Frunzele plantei sunt rotunde, mici si au pudra alba sau roz pal care se lipeste de marginile frunzelor. Frunzele sunt visiniu sau roz si arata foarte frumos.

Planta are flori, florile sale cresc adesea in ciorchini cu o minunata culoare violet-roz si arata destul de asemanator cu levantica.

Arborele are caracteristica de a fi iubitor de cool, asa ca este adesea cultivat in ghivece, expus in case, birouri... Aceasta planta este si foarte usor de ingrijit, usor de trait, asa ca nu ocupa prea mult. din timpul si efortul tau. .

Cum sa cresti

La fel ca si cum sa cresti alte tipuri de suculente, cea mai simpla metoda de a creste lotusul roz este extragerea frunzelor din planta matura. Acest mod de a cultiva suculente cu frunze este o modalitate naturala, simpla, care are o rata de succes ridicata. Trebuie doar sa separati frunzele mature de planta originala, apoi sa aduceti acea frunza pentru a fi plasata pe suprafata solului sau inclinata spre pamant. In timp ce asteptati ca aceasta frunza radacina sa incolteasca ramuri noi, trebuie sa mentineti umiditatea regulata a solului. Cu toate acestea, nu trebuie sa udati prea mult, doar udati astfel incat solul sa nu se usuce. Dupa aproximativ 7 pana la 10 zile, frunzele tinere vor incolti. In acest moment, puteti taia frunzele originale, separati acest germen intr-un ghiveci pentru a planta.

Cum sa ai grija

La fel ca majoritatea suculentelor, planta este usor de ingrijit. Cu toate acestea, pentru a asigura cea mai buna crestere a plantelor, trebuie sa tineti cont si de cativa factori:

- Cantitatea de udare: Se recomanda udarea de 1 pana la 2 ori pe saptamana. Cand udati, ar trebui sa o faceti dimineata devreme sau seara si sa udati suficient.

- Lumina: Ar trebui sa puneti planta in ghiveci intr-un loc cu lumina blanda, evitand lumina puternica a soarelui la amiaza. Daca planta este cultivata in interior, dimineata devreme sau seara, o puteti scoate putin afara.

- Despre sol: Trebuie sa va asigurati ca solul are porozitate si capacitatea de a absorbi rapid apa. Pentru ca solul sa fie afanat, puteti combina ingrediente, inclusiv coji de orez, nuca de cocos, cenusa de bucatarie, zgura de carbune... La fiecare 1 an, ar trebui sa schimbati solul pentru plante de 2 pana la 3 ori.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.