Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum se curata bine o saltea elimina petele, acarienii
394 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Odorizante camera facute in casa
415 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cu ce sa cureti frigiderul?
847 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu mai arunca cojile de la citrice!
444 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci un difuzor de parfum pentru camera
791 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci poze mai bune cu camera
291 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapi de mirosul de peste
1.187 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Decoratiuni de Craciun pentru camera!
632 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce se intimpla daca aprindeti un chibrit pe WC
93 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa scapi de mirosul de canalizare din baie?
336 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Cum sa elimini mirosurile neplacute din camera

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.12.2021  Adauga la favorite 213 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cum sa elimDaca fumezi in casa, daca nu aerisesti periodic, nu speli suprafetele cu apa si detergent, nu schimbi lenjeria de pat sau in camera ta au acces animale de companie , este foarte posibil sa ai de a face cu mirosurile neplacute.

Nu este cazul sa intri in panica pentru ca orice problema are si o solutie. Prin aplicarea metodelor potrivite, in numai o zi, camera ta va avea un miros proaspat si placut.

1. Deschide fereastra

Este cel mai firesc si important pas pe care trebuie sa il faci atunci cand vrei sa elimini mirosurile neplacute din camera. Lasa aerul curat sa patrunda in camera ta - deschide larg fereastra, da la o parte plasa de tantari (care diminueaza cantitatea de aer care poate patrunde) si perdelele sau draperiile.

2. Gaseste sursa mirosului

Este foarte posibil ca mirosul sa provina de la o sursa anume. In cazul in care ai un animal de casa, verifica toate colturile camerei, uita-te sub pat sau sub dulapuri pentru a vedea daca nu cumva animalutul ti-a lasat vreo "surpriza".

Daca nu gasesti nimic de genul acesta, poti incepe sa scoti cosul de gunoi, hainele si obiectele murdare, resturile de mancare, ambalajele etc.

3. Fa-ti ordine prin lucruri





Deschide sifonierul si scoate toate hainele din acesta. Scutura-le pe toate, iar daca gasesti haine purtate pe care le-ai pus din greseala langa cele curate, aseaza-le langa rufele de spalat. Curata peretii sifonierului cu o solutie dezinfectanta, aranjeaza-ti toate hainele si aseaza-le frumos, in rafturi.

De asemenea, deschide toate sertarele din camera si arunca toate obiectele care pot fi vinovate de mirosul neplacut. Cu ocazia aceasta, reorganizeaza-ti lucrurile si curata interiorul sertarelor.

4. Daca fumezi in camera...

Probabil ca nu trebuie sa ti se ma spuna ca fumatul in camera in care dormi este cea mai neinspirata idee, in primul rand pentru ca tot fumul este inhalat in mod constant de catre tine, mai ales pe parcursul noptii.

De asemenea, daca vei sterge mobila cu o carpa alba si un produse dezinfectant, vei vedea o pata maronie pe carpa de sters. Aceasta este toata nicotina care s-a depus, de-a lungul timpului pe mobila ta. Astfel, tablia patului, noptiera, usa si sifonierul trebuie spalate cu simt de raspundere. Este de preferat ca spalarea sa aiba loc in doua transe.

Amesteca 1 litru de apa calda cu jumatate de ceasca de detergent lichid de vase, inmoaie o carpa de bumbac in solutia formata si sterge, prin miscari circulare, toata mobila. Dupa aceea, ia un tub cu pulverizator si umple-l cu o solutie dezinfectanta. Pulverizeaza solutia pe toata mobila si sterge-o cu o carpa curata. Vei fi uimita sa vezi ca mobila este inca murdara. La final, aplica un balsam pentru lemn, iar mobila ta va fi ca noua.

Alte sfaturi: Aspira covorul, iar la final periaza-l cu o solutie formata dintr-o cana de apa si jumatate de cana de otet. Spala toate materialele murdare/folosite, inclusiv lenjeria de pat, pernele si pilota. Schimba filtrele de la aparatul de aer conditionat. Sterge suprafetele de sticla sau plastic cu otet. De asemenea, lasa o ceasca cu otet in camera, peste noapte. A doua zi, toate mirosurile neplacute vor fi eliminate in totalitate. Foloseste-te de aromaterapie. Intr-o lampa speciala, adauga doua - trei linguri de apa si 3 picaturi de ulei esential de menta/eucalipt.ini mirosurile neplacute din camera


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.