Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cele mai incredibile descoperiri recente din Antartica
249 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce ascunde ANTARCTICA?!
49 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  A doua viata.....
863 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cel mai frumos prieten al omului
133 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pericolul Facebook
557 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cele mai ciudate 20 de case din lume
32 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O lume fara oameni?
505 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O lume fara oameni?
431 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Olanda: Noile mafii ale cocainei
132 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nilul - Pe malurile celui mai lung fluviu din lume
184 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Bandele care fac comert cu oameni

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.11.2021  Adauga la favorite 301 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
De ani de zile, copiii si adolescentii vietnamezi au disparut in Germania. Cei responsabili sunt traficanti de persoane fara scrupule ale caror retele se intind pe continente.

Tinerii vietnamezi sunt introdusi ilegal in Germania prin Rusia si Europa de Est. Multi ajung in lumea criminalitatii, lucrand ca sclavi pentru mafia vietnameza. Acest film spune povestea lor. Un investigator de rang inalt descrie fenomenul drept „sclavie moderna". Iata cati copii si tineri sunt adusi din Vietnam in Germania: sunt inghesuiti in dube, incarcati in camioane frigorifice, pe drum luni de zile, tinuti pe parcurs in depozite sau apartamente abandonate. Sunt batuti, violati, exploatati, se tem pentru viata lor. Ei sunt ademeniti de perspectiva unei vieti mai bune, asa cum le-au promis familiilor lor de catre criminali.

Berlinul este unul dintre cele mai importante centre ale traficului de persoane vietnameze. Calatoria catre o viata mai buna promisa cinic costa intre 15.000 si 20.000 de dolari, pe care victimele trebuie sa-i plateasca lucrand in saloane de unghii, ca vanzatori de tigari, catari de droguri sau in fermele ilegale de canabis. Traficantii decid cand se plateste datoria, lasand victimele la mila lor ani de zile. Este o afacere de milioane. Un criminal a adus sute de vietnamezi din Lituania la Berlin, prin Varsovia, in numele mafiei vietnameze. El spune: „Fie ca este vorba de trafic de persoane sau de droguri, sunt toti aceiasi oameni". Jurnalistii premiati Adrian Bartocha si Jan Wiese urmaresc mafia vietnameza in mai multe tari europene, pana in Marea Britanie. Ei vorbesc cu anchetatori de top, martori, victime si autori. Acest documentar ofera o relatare in profunzime a modului in care functioneaza traficul de persoane in Europa si a modului in care crima continua sa treaca aproape neobservata in Germania.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.