Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  20 TRUCURI SI MESTESUGURI
154 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  20 TRUCURI SI MESTESUGURI
122 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Idei frumoase de pom de Craciun
501 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Linguri de plastic reciclate
219 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  8 sfaturi minunate de la Dalai Lama,
446 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  17 idei de bucatarie stralucitoare
294 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fabricarea pasarilor din lana
289 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3 idei minunate
320 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiajul pentru ochelari
1.796 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  De pe vremea bunicii
121 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

19 MINUNATE MESTESUGURI DE FRUMUSETE SI HACKS

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.08.2021  Adauga la favorite 185 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
V-ati imaginat ca puteti face un ruj cu flori reale inauntru? Utilizati balsam de buze clar pentru a crea o capodopera!

Mai mult decat atat, puteti folosi ideile noastre si puteti face un mare cadou pentru ziua de nastere pentru mama, sora sau cel mai bun prieten!

Ati vazut vreodata indicatorul de curcubeu? Dupa vizionarea videoclipului nostru, veti putea sa-l faceti cu mainile! Se amesteca culori diferite si esti pregatit pentru petrecere.

Creati un aspect dragut cu pistrui false pe care le puteti face cu o furculita! Vizionati tutorialul complet in videoclipul nostru! Impartirea este o problema enervanta pentru fetele cu par lung, dar avem o solutie perfecta si surprinzatoare pentru aceasta problema. Vindeca-ti impartirea capetelor folosind ... frisca! Nu, nu eo gluma! Pulverizati crema direct de pe cutie pe parul dvs. si lasati-l timp de 20 de minute. Dupa spalare, parul va fi mai stralucitor si mai hidratat. Este atat de misto ca tratamentul gustos ar putea fi, de asemenea, un ajutor perfect pentru frumusete! Bucurati-va!

Lipsa somnului, a stresului sau a unei petreceri minunate ar putea face fata umflata, dar impartasim o reteta mascata perfecta pentru a arata proaspata dimineata! Veti avea nevoie de numai 2 ingrediente pentru aceasta masca de urgenta - ceai de rodii si gelatina. Vizionati tutorialul complet in videoclipul nostru!

Un alt sasiu socant pe care il impartiti astazi este ca puteti sa va culcati parul folosind ... hartie crep! Nu ne crezi? Doar vizionati videoclipul nostru! Suna nebun, dar hartie crepata contine ingrediente care vor colora parul fara a le deteriora. Tutorialul este foarte simplu! Utilizam aceasta reteta pentru a extinde parul de culoare. Se toarna apa in castron si se adauga o lingura de sare. Taiati hartia crepata panglica de culoarea dorita in benzi si apoi inmuiati-le in apa. Scoateti hartia si puneti parul in interior si plecati cateva minute. Dupa ce se usuca in mod natural sau se foloseste un uscator de par, veti placea in totalitate rezultatul! Cautati o cale naturala de a va bate buzele? Nici o problema! Impartasim o modalitate naturala de a face buzele sa arate pline. Se amesteca wasabi si iaurt impreuna si se aplica timp de cateva minute. Voila!


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.