Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum afli ce tip de ten
158 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum iti alegi sutienul
146 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa iti alegi rasa de caine
623 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gata cu chinul ardeilor copti pe plita .
410 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce alegi: plita electrica sau pe gaz?
362 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum alegi bocancii pentru munte?
123 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CUM SA ALEGI RASA DE CAINI PERFECTA PENTRU TINE
191 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum alegi rucsacul pentru drumetii pe munte
152 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gonirea mustelor
803 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum alegi numele pisicii
1.682 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Ce tip ce plita incorporabila sa alegi

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.05.2021  Adauga la favorite 280 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Ce tip ce plita incorporabila sa alegi
Inductie
Fiind o plita electrica, o plita incorporabila cu inductie poate fi usor asezata pe majoritatea suprafetelor de lucru, atata timp cat exista o sursa de energie electrica. Daca esti o persoana care cauta in aparatele de bucatarie eficienta inalta si calitati de economisire a energiei electrice, atunci o plita incorporabila cu inductie ar fi perfecta pentru tine.

Plita ceramica
Cu un pas mai inainte fata de plita incorporabila electrica este plita incorporabila ceramica. Fiind de asemenea o plita electrica, ea poate fi amplasata cu usurinta oriunde doresti in bucataria ta, atata timp cat exista o sursa de energie electrica. Acest tip de plita este excelenta pentru cei care prefera rezultate excelente la gatit si sunt, de asemenea, atenti la un finisaj elegant pentru bucataria lor. Cele mai noi tipuri de plita incorporata ceramica ofera modele care vin cu cadrane usor de utilizat, precum si modele cu control tactil, facandu-le incredibil de rapide si simple.

Plita cu gaz
Pentru o experienta de gatit mai autentica, exista clasica plita incorporabila cu gaz. Singurul lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand iti proiectezi bucataria si vrei o astfel de plita incorporabila este cum este dispusa reteaua de gaz. Acest lucru va juca un rol esential pentru locul in care vei putea plasa plita incorporabila cu gaz. Si acest tip de plite ofera cadrane usor de utilizat care te ajuta sa controlezi cu precizie nivelurile de incalzire ale zonelor de gatit. Unele modele ofera suporturi din fonta, auto-aprindere, dar si arzatoare de mare putere pentru wok.

Placuta solida
Daca esti in cautarea unei performante de gatit perfecta, dar ai un buget limitat, ia in considerare gama de plita incorporabila cu placi solide. Fiind de asemenea o plita electrica, aceasta poate fi plasata oriunde doresti in bucatarie, cu conditia sa fie disponibile sursele de energie adecvate. Acest tip de plita electrica de baza este foarte usor de utilizat si usor de curatat si este o optiune foarte buna pentru putini bani. Nu uita de faptul ca trebuie sa alegi o plita incorporabila si dupa cat spatiul ai si in functie de cate persoane sunt in familia ta. O plita cu doua ochiuri se va potrivit perfect unei bucatarii mici sau unei gospodarii in care locuieste o singura persoana, in timp ce pentru o bucatarie mare se va potrivi mai bine o plita cu patru sau mai multe ochiuri. Acelasi lucru se poate spune si despre gospodariile numeroase.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.