Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  FIZIONOMIE SI LIMBAJUL TRUPULUI
357 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Arma secreta a puterii
126 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Arma secreta a puterii
688 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dovezile istorice ale plagilor | Exodul decodat |
123 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria secreta a corpului nostru​​​​​​
85 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria secreta a corpului nostru
40 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Influenta gandurilor asupra corpului fizic
626 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Despre limba dacilor
1.702 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Introducere in antropologie-2
332 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Corpul uman –Adolescenta
760 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Limbajul corpului decodat

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.03.2021  Adauga la favorite 230 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Limbajul corpului decodat ne duce in lumea misterioasa a comunicarii non-verbale, ce spunem fara sa ne dam seama si cum putem citi semnalele pe care ni le dau altii involuntar? Ne uitam profund la stiinta limbajului corpului, precum si la aplicatii practice in aplicarea legii, romantism, comert, securitate nationala si multe altele.
Ca fiinte umane, corpurile noastre comunica emotiile si sentimentele noastre interioare in moduri care pot fi adesea vazute cu usurinta de altii, dar in alte momente sunt abia vizibile. Pe fiecare continent si in fiecare etnie, expresiile emotiilor precum fericirea, surpriza, furia si frica sunt recunoscute universal. Aceste expresii sunt conectate la muschii nostri faciali din motive care au totul de-a face cu evolutia umana si supravietuirea speciei. Pentru observatorul instruit, modul in care oamenii se misca poate fi mai revelator decat ceea ce spun oamenii.
Psihologul criminalist dr. Stephen Porter descrie modul in care echipa sa a ajutat la rezolvarea unui mister de crima citind cu exactitate limbajul corpului unui martor cheie si concluzionand corect ca nu era sincera intr-o aparitie de stiri de televiziune inima. In Amsterdam, ni se prezinta o companie care se angajeaza in cercetare si dezvoltare de ultima generatie, care permite computerelor sa recunoasca genul, etnia si expresiile faciale ale fiintelor umane. Si de la Universitatea Harvard, psihologul social Amy Cuddy explica cum nu doar corpurile noastre afiseaza exterior ceea ce simtim in interior. De fapt, inversul este, de asemenea, adevarat: putem influenta de fapt modul in care ne simtim schimband modul in care ne miscam.
Cu totii ne folosim intuitia atunci cand incercam sa intelegem intentiile sau nevoile altei persoane. Privim modul in care merg si cum stau. Cautam contactul lor vizual si daca apar confortabil sau anxios. Dar cand intuitia este marita de tehnici de observatie bazate stiintific, imaginea devine mult mai clara. Aceste tehnici sunt utilizate din ce in ce mai mult in lumea aplicarii legii, supravegherii si securitatii, precum si in politica si comert. Intelegerea „non-verbale" a persoanelor pe care le intalnim ne ofera un avantaj care poate insemna diferenta dintre o vanzare sau lipsa de vanzare, intre o victorie sau o infrangere electorala, intre siguranta si pericol si chiar intre o relatie de succes sau condamnata.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.