Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Teatrul Manoel: Valetta Malta
400 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Valetta-Malta
500 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele Harbour Valetta -Malta
371 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Biserica parohiala Sfantul Paul- Valetta -Malta
406 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa Rocca Piccola Valetta Malta
299 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Palatul Grassi - Venetia -Italia
1.502 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Catedrala Sfantul Ioan-Valetta -Malta
295 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Teatrul Manoel: Valetta Malta
398 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Palatul Stern-Oradea
36 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Gozo, Malta
848 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Palatul Marelui Maestru-Valetta-Malta

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.08.2020  Adauga la favorite 156 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cea mai magnifica cladire a lui Valletta, Palatul Grand Master se afla in centrul orasului Piata Palatului, o piata spatioasa, deseori folosita pentru ceremoniile traditionale. Marele Maestru Fra Pietro del Monte a comandat palatul in secolul al XVI-lea ca resedinta pentru Cavalerii Maltei. Cladirea a fost extinsa si imbunatatita in secolele urmatoare. O parte din cladire este acum folosita ca Casa Parlamentului si biroul presedintelui Maltei. Restul cladirii este deschis publicului ca muzeu. Turistii intra intr-o curte impresionanta. Vizita continua pe Etajul superior, unde holurile grandioase duc spre camerele de stat. Holurile prezinta picturi baroce de tavan din secolul al XVIII-lea, proiectate pentru a impresiona vizitatorii.

Enorma Camere de stat sunt bogat decorate cu alama aurie si opere de arta. O serie elaborata de picturi murale, pictate de Matteo Perez d'Aleccio, ilustreaza o naratiune completa a Marii asedii din 1565. Picturile murale descriu evenimente specifice, inclusiv scene de lupta ale cavalerilor care lupta impotriva turcilor otomani. Camerele de stat prezinta portrete oficiale ale Grand Masters, care au condus cavalerii la victorie. Una din tablouri il reprezinta pe marele maestru Jean de Vallette, fondator al orasului Valletta.De asemenea, asigurati-va ca vedeti camera rosie unde cavalerii s-au intalnit cu ambasadori pentru intalniri diplomatice importante. Un alt punct culminant este seria de Les Teintures des Indes tapiserii. Acest set rar de tapiserii Gobelins din secolul al XVIII-lea (realizat in Belgia) descrie Lumea Noua si prezinta scene din jungla din America de Sud, inclusiv imagini de animale si plante exotice.

Una dintre cele mai fascinante aspecte ale Palatului Marelui Maestru este Palatul Armory. Aceasta colectie extinsa de arme prezinta armuri si arme ale cavalerilor (sabii, arcuri, arme de foc si tunuri), datand din secolul al XV-lea pana in secolul al XVIII-lea. Armura dezvaluie ca Cavalerii Maltei nu erau soldati obisnuiti - erau razboinici aristocrati echipati cu cea mai elaborata armura si arme pe care le puteau cumpara banii. Unele dintre exponate permit vizitatorilor sa simta greutatea reala a castilor. Colectia include un accent deosebit pe perioada asediului mare, precum si exemple de armuri si arme ale turcilor otomani.

Adresa: Piata Palatului, Valletta


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.