Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Crema de Rostopasca
715 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rostopasca, leacul tau in peste 100 de afectiuni
316 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Leacuri babesti contra racelii
836 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rostopasca
538 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Condimentele de vara sunt leacuri perfecte
589 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Macesele - Leacul suprem al iernii
520 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum putem vindeca rinichii cu bicarbonat de sodiu |
626 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Plantele amare purifica organismul
619 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rostopasca proaspata invinge urciorul
1.529 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce beneficii iti aduce cura cu ceapa verde
379 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Rostopasca, 4 leacuri intr-o planta

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.01.2020  Adauga la favorite 422 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
O adevarata planta-medicament! Rostopasca trecea inca de acum sute de ani drept un excelent remediu impotriva bolilor de ficat.
Vindeca negii!
Negii iti dau batai de cap? Iti vine in ajutor infuzia de rostopasca! In jumatate de litru de apa, lasa la macerat 3-4 linguri de planta maruntita, timp de 8-10 ore, apoi filtreaz-o! Pune deoparte preparatul rezultat, iar planta ramasa dupa filtrare fierbe-o inca 5 minute in jumatate de litru de apa, las-o sa se raceasca si filtreaz-o!
Cele doua extracte se amesteca, obtinandu-se aproximativ un litru de preparat, folosit mai ales extern. Trateaza zona afectata de negi cu aceasta infuzie dimineata si seara. Locul nu trebuie spalat imediat pentru a lasa planta sa actioneze in profunzime.
Amelioreaza bolile de ficat!
Folosita din timpuri stravechi pentru tratarea afectiunilor de ficat, rostopasca a fost recunoscuta de medicina clasica drept un excelent stimulent al fun¬ctiei hepatice.
Intr-un astfel de caz, ea se administreaza sub forma de pulbere: un varf de cutit (0,5 g), de patru ori pe zi, in cure de cate 21 de zile, intre care se face o pauza de 7-10 zile. Este un leac eficient impotriva afectiunilor ficatului aparute in urma intoxicatiilor si a otravurilor sau a infectiilor cu virusul hepatic.
Face minuni in tratarea pancreatitei
Pancreatita e o afectiune periculoasa si greu de tratat. Dar reteta cu rostopasca e cunoscuta ca facand adevarate minuni in astfel de cazuri. 5 g de rostopasca uscata si maruntita se oparesc cu un litru de apa clocotita si se lasa la infuzat 12 ore, intr-un vas smaltuit (extractul nu trebuie sa intre in contact cu metale!).
Cure impotriva indigestiei si depresiei
Medicului german J.C. Bauman a descoperit ca nu exista medicament mai eficient ca rostopasca in tratarea problemelor legate de digestie.
E nevoie doar de o tinctura de rostopasca, obtinuta din 15 linguri de pulbere, puse intr-un borcan cu filet. Se adauga 400 ml de alcool alimentar de 50 de grade si se lasa la macerat doua saptamani, dupa care se filtreaza.
Produsul obtinut se pastreaza in sticlute mici, inchise la culoare. Se administreaza de patru ori pe zi, cu 10 minute inainte de masa, cate 50-100 de picaturi. Se tin cure de cate trei saptamani. Acelasi tratament functioneaza si impotriva starilor depresive.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.