Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Argentina
113 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rosario-Argentina
166 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piata Prato della Valle-Padova
311 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Los Caracoles Pass, Chile, Argentina
638 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Falls, Argentina
168 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Provincia Mendoza
107 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tinuturile mlastinoase Ibera- Argentina
215 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Provincia Cordoba (Argentina)
109 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ushuaia Argentina - cel mai sudic oras din lume
757 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aiguille du Midi - Chamonix , Franta
1.020 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Valle de la Luna,-Argentina

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 26.06.2019  Adauga la favorite 173 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Parcul National Talampaya este unul dintre multele parcuri nationale ale Argentinei , el poate fi gasit in provincia La Rioja . Acest parc national face parte din Patrimoniul Mondial acoperind o suprafata de mai mult de 2.000 de km patrati . Ar trebui remarcat faptul ca parcul poate fi explorat doar ca parte a unui tur ghidat , acest lucru se poate face pe jos, cu bicicleta de munte sau intr-un 4 × 4 . Daca alegeti sa luati vehiculul dumneavoastra va trebui in continuare sa fiti insotiƫi de un ghid . Parcul este deschis pe tot parcursul anului , cei mai multi oameni vizitandu-l dimineata deoarece dupa – amiaza este foarte cald.
Acesta poate fi gasit intre Cerro los Colorados si Sierra de Sanagasta . Aici poƫi hoinari de-a lungul albiei uscate a raului Talapaya si poti vedea locuri unde au fost descoperite fosile de dinozauri. Merita deasemenea explorate cheile naturale ale parcului si multitudinea de situri de pe teritoriul acestuia , unde poti vedea modul in care traiau populatiile indigene stravechi . La Puerta de Talapaya si Los Pizarrones sunt cele mai bune situri pentru acest lucru .
Alternativ puteƫi merge sa vedeƫi Valea Lunii situata in interiorul Parcului Provincial Ischigualasto . Valea a fost denumita asa datorita peisajului si reprezinta o privire asupra modului cum viaƫa obisnuia sa fie . Veƫi avea nevoie de un ghid si pentru aceasta secƫiune a parcului , care va va invaƫa ca regiunea era in trecut acoperita de un mare lac , lucru ce poate fi surprinzator , deoarece in prezent in aceeasi regiune este doar desert . Una dintre principalele atracƫii ale parcului este Campul Bowling „Bowling Field" unde exista un numar mare de sfere realizate dinntr-un material asemanator solului . Nimeni nu este sigur de provenienta acestor sfere , iar atingerea lor nu este permisa, dar le puteti privi de la distanta .
Este important sa opriti la centrul de interpretare , unde puteti afla mai multe despre istoria regiunii si unde puteti vedea cateva dintre fosilele de dinozaur descoperite in acest loc . In timp ce parcurgeti parcul nu uitati sa va atintiti privirea asupra catorva reprezentanti ai vietii salbatice , ce si-au facut casa in acest loc . Printre altele, sunt prezente vulpile gri si o multime de specii de pasari indigene printre care se numara si pasarile canastero.

Pentru a ajunge la parc trebuie sa o luati pe autostrada 26 , iar apoi drept inainte prin interiorul parcului inca 14 kilometri pentru a ajunge in zona de primire a vizitatorilor. Toate tururile incep de la centrul de primire al vizitatorilor unde acestia sunt nevoiƫi sa se inscrie in avans pentru a primi permisiunea de intrare .
Nu exista locuri de campare sau cazare in parc , asa ca veƫi fi nevoiti sa va gasiti cazare intr-unul din satele sau orasele din apropiere . Puteti opta pentru un motel sau o casa de oaspeti (gazda), dar veti descoperi ca, o cazare de lux este rara . Oricum , cele mai multe dintre locurile de cazare sunt curate , confortabile si au tot ce aveti nevoie , inclusiv o primire calduroasa din partea gazdelor voastre !


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.