Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Hotel de Glace-Canada
512 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Voi dormi la tine in Quebec
729 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  MONT TREMBLANT, CANADA
577 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Montreal, Quebec, Canada
1.268 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  The Saint Lawrence
1.305 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 5 Atractii Turistice, Otava (Canada) -Ghid calatorie
1.724 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Quebec
1.266 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hotelicopter-hotel-Dubai
1.388 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ottawa-Canada
1.069 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 5 Atractii Turistice, Toronto (Canada) - Travel Guid
1.589 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Hotel de Glace, Quebec, Canada

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.03.2019  Adauga la favorite 368 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
AcasaLocuri Deosebite
6 hoteluri de gheata minunate, pe care ti-ar placea sa le vizitezi Locuri deosebite Niciun comentariu


Arunca o privire asupra acestor incaperi glaciale unde poti dormi si unde lenjeria groasa, de lana, si paturile captusite cu blana sunt ceva obisnuit. Unul dintre aceste hoteluri de gheata se afla chiar in Romania!

In loc sa faca orice pentru a evita frigul, unii antreprenori au decis sa-l accepte si s-l puna la treaba in folosul turistilor: acestea sunt hotelurile de gheata, structuri care, de cele mai multe ori, sunt reconstruite (si reproiectate) in fiecare iarna, in unele dintre cele mai reci regiuni de pe Pamant.

Realizate din milioane de kilograme de zapada, blocuri de gheata si cu tipare complexe, aceste hoteluri te vor ajuta sa intelegi ca exista o atractie cu totul deosebita ce poate fi numita „caldura iernii".

1. Hoteluri de gheata din Suedia
hoteluri de gheata

Iata prima locatie de pe lista noastra cu hoteluri de gheata. Icehotel-ul lui Yngve Bergqvist se afla in Jukkasjarvi, un sat situat la aproximativ 200 de kilometri mai la nord de Cercul Polar, in regiunea Laponia, Suedia.



Icehotel este, poate, cel mai vechi (a primit primii turisti in 1992) si cel mai cunoscut (a aparut in nenumarate documentare) hotel construit din blocuri de gheata. De asemenea, ar putea fi singurul hotel de gheata care si-a propus sa aiba zero emisii de CO2.

Hotelul a dat nastere unei francize de baruri orientate spre consumul de vodca, situate in orase care se afla cu mult sub Cercul Polar, cum ar fi Tokyo, Copenhaga si Londra. Si este cu siguranta singurul hotel care are o camera uimitoare din punct de vedere vizual, camera inspirata de filmul SF „Tron: Mostenirea."

Insa Icehotel din Suedia nu este singurul hotel de acest fel din lume. Mai exista si alte hoteluri de gheata, care primesc oaspetii care doresc sa-si petreaca noaptea intr-o fortareata inghetata.

Chiar daca a fost inspirat de Icehotel din Suedia, fiecare dintre aceste hoteluri de gheata este unic in felul sau. Pune-ti manusile si hai sa le vedem si pe celelalte!

2. Hotel de Glace, Quebec, Canada
hoteluri de gheata
Peste un milion de oameni au vizitat Hotel de Glace din Quebec de cand s-a deschis, in 2001



Situat in apropierea Quebec City, o locatie mult mai accesibila decat Laponia, Hotel de Glace este singurul hotel de gheata din America de Nord (in Chena Hot Springs Resort, din Fairbanks, Alaska, a mai fost construit un astfel de hotel, dar a fost transformat recent intr-un muzeu de gheata).

Oferind „o experienta de neuitat, intre natura si mediul urban", hotelul de 9.750 de metri patrati se lauda cu camere pentru oaspeti si cu apartamente cu o temperatura ambientala cuprinsa intre -3 si -5 grade Celsius. Frig rau!

Cei care nu sunt incantati de ideea de a-si petrece noaptea intr-o camera inghetata, infofoliti intr-un sac de dormit, pot sa faca tururi ale hotelului si au acces la North Face Grand Ice Slide, la capela de gheata si, bineinteles, la bar.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.