Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Pacaleala colesterolului si bolile de inima
681 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Detectivii documentelor de la Marea Moarta
94 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pacaleala colesterolului si bolile de Inima ep 2
587 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marea Ohotsk
1.832 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marea conspiratie a Guvernului SUA
559 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marea Britanie I.H -3
1.278 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  RAF in batalia din Marea Britanie
463 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Salvarea Marii Moarte
58 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Proiectul „Marea Britanie"
491 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Extraterestri si conspiratie
252 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Statinele – Marea conspiratie a colesterolului

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.01.2019  Adauga la favorite 615 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Statinele – Marea conspiratie a colesterolului investigheaza coruptia din sistemul medical, din cauza careia populatia este otravita cu medicamente pentru colesterol (statine). Ni se spune la nesfarsit ca una dintre principalele cauze ale bolilor de inima este colesterolul. Cel putin 40 de milioane de oameni iau statine, medicamente pentru scaderea colesterolului. Multe alte milioane de oameni evita mancarurile care contin grasimi saturate si colesterol.

Ideea de baza este ca un regim alimentar care contine grasimi saturate duce la cresterea nivelului colesterolului, iar aceste substante blocheaza arterele, cauzand infarct. Aceasta idee este cunoscuta drept ipoteza dieta-inima. Totusi, mai multi doctori si cercetatori au contestat aceasta ipoteza de zeci de ani, iar ultimele statistici referitoare la bolile de inima scot la iveala niste realitati alarmante.

Stiati ca in multe tari de pe glob oamenii consuma alimente ce contin cantitati mari de grasimi saturate si colesterol si, totusi, incidenta bolilor de inima este extrem de scazuta? Sau ca oamenii cu nivelul mare de colesterol traiesc de obicei mai mult? Statinele – Marea conspiratie a colesterolului explica aceste contradictii privind bolile de inima, alaturi de multe alte adevaruri tinute ascunse de ochii publicului.

„Scaderea colesterolului" a devenit o industrie globala uriasa, care genereaza profituri anuale de aproape 30 de miliarde de dolari. Insa trebuie sa ne intrebam: nu cumva companiile farmaceutice si industria alimentara denatureaza intentionat statisticile privind bolile de inima si eficienta medicamentelor, pentru a-si creste profiturile?

Cu titlul original Statin Nation: The Great Cholesterol Cover-Up, documentarul Statinele – Marea conspiratie a colesterolului scoate la lumina adevaruri pe care multe companii care profita de pe urma bolilor ar prefera sa ramana ascunse. Documentarul include interviuri cu 12 experti medicali renumiti si a fost filmat in Marea Britanie, SUA, Danemarca, Suedia, Franta, Lituania, Australia, Egipt si Japonia.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.