Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ce este si care sunt beneficiile dietei asiatice? |
158 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kaki, fructul care te scapa de durerile de stomac.
344 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sapte beneficii extraordinare ale apei de scortisoara
203 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fasolea neagra si beneficiile ei
1.700 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ciupercile
801 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beneficiile Vitaminei C
1.065 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce se intampla, daca bei apa de usturoi in fiecare zi
343 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tinctura si Propolisul - bolile pe care le trateaza
155 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 fructe si legume ideale pentru diabetici
99 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sapte beneficii ale consumului de unt
216 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Kaki ce contine si care sunt beneficiile lui

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.03.2018  Adauga la favorite 984 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Fructul Kaki este o adevarata sursa de substante utile. Fructul este bogat in magneziu, potasiu si caroten, considerati agentii anti-cancer excelenti, iar pulpa, contine 15% de glucoza si fructoza, in plus, din compozitia fructului fac parte vitamine, in cele mai mari concentrari: A, P si C. Fructele Kaki dupa continutul antioxidantilor nu sunt inferioare ceaiului verde. Fructul contine, de asemenea, un numar mare de acizi organici, taninuri, proteine si carbohidrati.



Beneficiu pentru sistemul digestiv

Kaki va va ajuta sa tratati stomacul deranjat. Pectina din compozitia fructului influenteaza in mod activ asupra microflorei, are un efect de fixare. De altfel, anume din cauza pectinei, curmala are un gust astringent.



Beneficiu pentru sistemul cardiovascular

Fructul hraneste in mod activ muschiul inimii. Acest lucru se datoreaza continutului de zaharuri. Prin urmare, pentru cei care doresc sa consolideze sistemul cardiovascular, Kaki este un asistent minunat.



Beneficiu pentru vedere

Beta-caroten, care coloreaza fructul in portocaliu, este pur si simplu indispensabil pentru vedere, o intareste si previne imbatranirea ochilor.



Beneficiu pentru plamani

Beta-caroten nu numai ca va proteja ochii, dar si va preveni aparitia bronsitei si pneumoniei.



Beneficiu pentru rinichi

Magneziu, care este prezent in acest fruct, ajuta la excretarea sarii de sodiu si amelioreaza activitatea rinichilor. Pentru efectul diuretic ar trebui sa mancati 3-4 fructe pe zi, alternandu-le cu lapte fierbinte.



Beneficiu in combaterea anemiei

Continutul ridicat de fier si alte microelemente, fac din Kaki indispensabil la tratarea anemiei. In acest caz, sunt utile si frunzele (ceai facut din ele) si fructele.



Beneficiu in combaterea racelii

Continutul ridicat de vitamine A si C ajuta organismul sa consolideze sistemul imunitar si sa lupte impotriva racelii. La durerile de gat se recomanda un suc diluat dintr-un fruct cu un paharel de vodca sau apa, se clateste la fiecare doua-trei ore.



Beneficiu in combaterea depresiei

Fructoza si glucoza, care sunt in fructele Kaki, nu vor permite melancoliei sa invinga. Magneziu, la randul sau, va calma nervii si va oferi un somn sanatos.



Beneficiu in cosmetologie

Cu porii extinsi si o tendinta la acnee, cosmeticienii recomanda sa se aplice o masca dintr-un amestec de pulpa si galbenus de ou. Aceasta masca ar trebui sa fie tinuta timp de 10-15 minute, apoi sa clatiti fata cu apa rece.



Toate proprietatile utile ale fructului Kaki sunt fara numar. Kaki este recomandat pentru cei care sufera de varice si sangerarea gingiilor. Fructul contine iod si este util in anumite maladii ale glandei tiroide. De asemenea, Kaki protejeaza organismul de bacterii, cum ar fi E.coli si Bacillus subtilis, Staphylococcus aureus. In ciuda dulcetii si saturarii, Kaki contine putine calorii, doar 60 de calorii la 100 de grame, asa ca oamenii care urmeaza dieta, consuma fructul intre felurile de mancare.



Contraindicatii pentru utilizare sau pur si simplu daune:

Kaki este daunator si periculos pentru persoanele cu diabet zaharat si oamenii care au probleme cu obstructia intestinala.



Pentru ca beneficiile sa fie mai tangibile este suficient sa mancati unul sau doua fructe pe zi. Nu uitati ca Kaki este util doar in stare coapta. Respectati regulile de baza la cumparare. In primul rand, acordati o atentie la dungile pe coaja fructului: cu cat acestea sunt mai multe, cu atat fructul este mai dulce. In plus, coaja trebuie sa fie tare si neteda, iar pulpa moale (sau semi-moale). In acest caz, Kaki va fi cel mai util. Fructul Kaki copt trebuie sa fie destul de moale, portocaliu, iar frunzele ar trebui sa fie maro. Prezenta punctelor negre pe fruct, sugereaza faptul ca fructul a inceput sa se deterioreze. Si de acest lucru, de asemenea, depinde daca Kaki va aduce beneficii sau daune.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.