Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cata apa este bine sa bei pe stomacul gol
905 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce se intampla daca bei apa de usturoi in fiecare zi?
203 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cand e bine sa bei apa?
607 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Infectiile urinare-vara
947 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Afectiunile ORL -vara
984 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce se intampla, daca bei apa de usturoi in fiecare zi?
745 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Apa foi din dafin si scortisoara
621 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Apa Alcalina Ionizata KANGEN - Tel : 0746.069748
355 vizite - 0 comentarii
adaugat de waterbusiness
 
  Ce se intampla, daca bei apa de usturoi in fiecare zi
343 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  De ce nu ar trebui niciodata sa bei apa cu gheata!
1.371 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

8 semne ca nu bei suficienta apa

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.11.2016  Adauga la favorite 1.060 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cantitatea potrivita de apa tine sanatatea la un nivel optim, devreme ce apa ajusteaza temperatura corpului si imbunatateste digestia. Apa proaspata ne scapa corpul de toxine si ni-l reaprovizioneaza cu fluide.

Cel mai important rol pe care il joaca apa este cel de reactant. Asta inseamna ca in organismul uman au loc o multime de reactii si procese al caror ingredient principal este apa. Scopul articolului de astazi este sa faca oamenii constienti de importanta apei.

Amintiti-va ca sucurile, ceaiul, bauturile energizante, cafeaua si bauturile pe baza de cofeina nu ar trebui sa substituie apa. sunt, intr-adevar, lichide, dar nu se compara cu apa pura. Mai mult, energizantele si cafeaua contin cafeina, care deshidrateaza corpul.

Organismul are propriul lui mod de a-ti spune ca ceva nu este in regula. Totusi, daca nu intelegi ce vrea sa iti comunice, uite aici un ghid:



Urinarea frecventa
Daca esti sanatos, urinezi de 6-7 ori pe zi. Totusi, numarul acesta variaza de la individ la individ pentru ca nu toti bem aceeasi cantitate de apa.

Daca urinezi de 2-3 ori pe zi, ia in considerare marirea cantitatii de apa pe care o consumi. Acesta este modul organismului de a spune ca are nevoie de mai multa apa.

Daca nu bei suficienta apa, in primul rand rinichii tai au de suferit si pot aparea complicatii severe, adica nu vor fi capabili sa inlature impuritatile din corp. Da-i corpului tau putin ajutor si bea mai multa apa!



Pielea uscata
Sa ai pielea complet hidratata inseamna sa bei foarte multa apa. Nu te poti astepta la o piele hidratata si moale dac anu bei apa deloc. Tine-ti pielea hidratata! Acest lucru previne uscarea si vei fi uimit de cat de placut se va simti pielea.

Daca ai pielea uscata de multa vreme inseamna ca esti deshidratat si ca pielea ta tanjeste dupa apa. Daca folosesti multe creme hidratante si pielea ta este in continuare uscata, atunci bea mult mai multa apa!

Bea cate un pahar de apa pe ora pentru a-ti mentine corpul hidratat la un nivel optim. Complexitatea pielii tale se va imbunatati considerabil si te vei bucura cu siguranta de pielea ta moale si placuta.



Durerile de cap
Deshidratarea este una dintre principalele cauze pentru durerile de cap. Durerile de cap provocate de deshidratare sunt diferite de durerile de cap obisnuite. Cum faci diferenta? Durerile de cap provocate deshidratare devin mai rele cand te misti.

Iti este practic imposibil sa te apleci, sa cpbpri si sa urci scarile, sa te misti mai repede pentru ca durerile se vor amplifica. Daca experimentezi acest tip de dureri des, ia in considerare hidratarea corpului tau prin cantitati mai mari de apa. Aceste dureri groaznice apar ori de cate ori uiti sa bei apa sau cand transpiri excesiv.



Odata ce simti ca incep durerile, bea imediat un pahar cu apa. Ai grija sa inghiti incet.



Gura uscata
Lipsa salivei se concretizeaza intr-o gura uscata. Daca ai aceasta problema de ceva vreme, inseamna ca prezinti un risc sever de a experimenta daune la nivelul gurii si al gatului.

Uscarea gurii este in general provocata de deshidratarea generala, dar si de consumul unor medicamente. Daca ai gura uscata mai tot timpul, intotdeauna sa ai o sticla cu apa in apropiere.



Culoarea urinei
Daca urina ta are o culoare neobisnuita, este foarte probabil ca organismului tau sa ii lipseasca apa. Daca este hidratat, urina ta ar trebui sa fie doar usor colorata. In caz contrar, urina ta isi va schimba drastic culoarea.

Daca urina ta este mai intunecata, bea mai multa apa decat de obicei. Gama de culori pe care o poate avea urina arata nivelul de hidratare al corpului. Daca urina ta este maronie, ai de-a face cu o deshidratare severa.

Ai grija, nu trebuie sa bei mai multe pahare de apa dintr-o data. Si acest lucru poate provoca probleme serioase. Bea-ti apa cu grija si incet, pentru ca asa iti vei ajuta corpul sa o distribuie organelor care au nevoie.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.