Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Tur Eiffel 14 iulie
913 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Restaurant Le Jules Verne, Paris, Franta
405 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Restaurant "Le Jules Verne, "Paris, Franta
383 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Le Tour Montparnasse
596 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Maramures: Turnul Sfantului Stefan din Baia Mare
495 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Turnul Kizil Kule, Alanya
233 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Turnul Turning Torso Suedia
317 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Turnul Alb-Salonic
264 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Turnul Busan
185 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Turnul Colpatria-Columbia
127 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Primul apartament amenajat in Turnul Eiffel

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 31.05.2016  Adauga la favorite 473 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Turnul Eiffel, obiectivul turistic vedeta din Paris, va gazdui temporar un apartament amenajat cu ocazia unui concurs inedit organizat de o agentie imobiliara. Este pentru prima data in istoria turnului cand apare o astfel de ocazie. Pachetul include inca trei nopti de cazare si posibilitatea de a invita cinci persoane.
Agentia de inchirieri imobiliare HomeAway a dat startul unui concurs inedit, in apropierea Euro 2016, eveniment sportiv care va avea loc in Franta. La primul etaj al Turnului Eiffel inalt de 300 de metri, compania va amenaja un apartament elegant in care vor avea sansa de a petrece o noapte patru castigatori dintre participantii la concurs. Apartamentul a fost amenajat de un designer francez, Benoit Leleu, astfel incat rezultatul sa fie o locuinta primitoare, spatioasa, care are pe langa dormitoare si un living perfect pentru activitati relaxante. Cei interesati sa participe la concurs sunt incurajati sa vina cu idei pentru finalizarea amenajarii apartamentului pe paginile de Facebook si Instagram ale companiei, cu hastagul #EiffelTowerAllYours si sa raspunda la intrebarea „Ce ai face daca apartamentul HomeAway Eiffel Tower ar fi al tau pentru o noapte?" Concursul se incheie pe 5 iunie in Europa, iar castigatorii vor fi anuntati pe 10 iunie, pentru ca zilele de 23 iunie, 28 iunie, 4 iulie si 8 iulie sa fie cele in care cei patru norocosi vor petrece o noapte de neuitat intr-unul dintre cele mai vestite obiective turistice din lume. Fiecare castigator poate sa invite in apartament maximum cinci invitati care sa ramana peste noapte, dar pachetul complet include cazarea pentru inca trei nopti intr-una dintre apartamentele agentiei imobiliare de inchirieri, o cina gourmet si transport asigurat, anunta yourdailydish.com. Nu este de neglijat, bineinteles, privelistea apartamentului spre Arcul de Triumf, Grand Palais si Sacre Coeur.

adev.ro


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.