Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mierea de MANUKA
976 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Este mierea mai buna decat zaharul? I Diabet
159 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Este mierea mai buna decat zaharul? I Diabet
286 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mamaliga, la fel de eficienta ca un medicament.
614 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  De ce sa inlocuiesti zaharul cu miere de albine
1.172 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Remediu natural de acasa pentru vene varicoase
292 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cafeaua ca medicament
617 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lasat de fumat - ce tratamente exista?
179 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sirop de ceapa cu miere
803 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Remediu natural pentru colesterol si trigliceride:
204 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Manuka Honey - Mierea medicament

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.09.2015  Adauga la favorite 1.082 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Mierea Manuka sau mierea neagra este recunoscuta pe plan international ca fiind singura miere „medicament".

Specialistii au demonstrat ca acest sortiment, produs exclusiv in Noua Zeelanda si Australia, importat din fericire si in Romania are efecte antibacteriene, fiind capabil sa vindece ranile si infectiile.

Mierea este utilizata de sute de ani in tratarea diferitelor afectiuni precum: raceala, gripa, inflamatia amigdalelor, pentru tratarea si vindecarea ranilor deschise. De-a lungul timpului au fost efectuate nenumarate studii pentru a demonstra care este aria de actiune a mierii, daca poate fi ea considerata un veritabil medicament sau trebuie folosita doar ca tratament alternativ sau complementar.


Studiile efectuate nu au reusit sa dezvaluie intreaga arie de actiune a mierii obisnuite, tocmai de aceea cercetatorii efectueaza si astazi numeroase teste pentru a demonstra efectul benefic pe care il are miere in tratarea unei game diversificate de boli. Cu o singura exceptie, mierea Manuka, din Noua Zeelanda si Australia.


Se obtine in Noua Zeelanda si Australia
Mierea de Manuka este o miere monoflora, unica in lume, ce poate fi obtinuta doar in Noua Zeelanda si Australia, deoarece este produsa de albine din polenul si nectarul pe care il extrag din florile arborelui Manuka
Acesta este un arbust din familia Myrtacee si creste doar in climatul specific acestor doua tari. Cu toate ca arborele este larg raspandit in cele doua tari, studiile efectuate au demonstrat faptul ca beneficiile pentru sanatate si proprietatile antibateriene ale mierii de Manuka se pot obtine doar din valorificarea florilor unor anumiti arbori. Tocmai de aceea acest tip de miere este testat, selectat si vandut in functie de nivelul sau de activitate antibacteriana, sub numele de Miere Manuka MGO activa.
Puternic efect antibacterian

Mierea Manuka este cunoscuta si cumparata in intreaga lume pentru activitatea sa antibacteriana testata de diverse laboratoare, are atesta faptul ca mierea obtinuta din florile arborelui de Manuka are o activitate antibacterana mult mai puternica decat a oricarei varietati de miere, fiind recomandata pentru tratarea ranilor cauzate de arsuri, sau pur si simplu pentru o vindecarea mai rapida a unei operatii recent efectuate.

Singura miere cu statut oficial de miere medicament
De-a lungul timpului au curs tone de cerneala pentru a demonstra efectul antibacterian si antibiotic al mierii, dar toate studiile au ajuns la o singura concluzie, mierea prezinta o puternica activitatea antibacteriana, dar care variaza foarte mult in functie de tipul acesteia.

Totusi cercetatorii australieni au reusit sa demonstreze faptul ca mierea Manuka MGO este cea mai eficienta dintre toate tipurile de miere care se fac in intreaga lume. De altfel, in urma testelor efectuate si recunoscute la nivel international, mierea Manuka este singura din lume care a primit statutul oficial de miere medicament.
Miere neagra cu efect antibacterian

Cu cat mierea este mai neagra cu atat efectul antibacterian este mai pronuntat. MGO reprezinta concentratia de metil-glioxal din miere. Cu cat acest MGO este mai mare cu atat mierea are un efect antibacterian si antiseptic mai puternic.
Pe piata, mierea Manuka se vinde, in concentratii diferite de metil-glioxal: MGO 100+, MGO 250+, MGO 400+, MGO 550+. Cu cat concentratia de MGO este mai ridicata cu atat mierea este mai scumpa. Acest metil-glioxal nu este altceva decat un puternic antibiotic natural.
Vindeca ranile si infectiile

In Noua Zeelanda, toti oamenii stiu ca mierea Manuka MGO este un tratament eficient pentru vindecarea ranilor si infectiilor. Dar aceasta miere se poate utiliza si pentru tratarea racelii si gripei. Consumul regulat de miere Manuka contribuie la cresterea imunitatii organismului. Chiar daca gustul ei este putin diferit de cel al mierii obisnuite, totusi mierea Manuka este dulce, ceea ce o face usor de administrat copiilor.

Folosita pentru uz intern si extern
Mierea Manuka poate fi folosita pentru uz intern, fiind benefica pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: raceli, dureri de gat, diverse probleme ale sistemului digestiv, colon iritabil, arsuri stomacale sau diverse probleme cu gingiile


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.