Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum alegem costumul de baie
593 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Costum de baie intreg cu volanase
515 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum iti alegi sutienul
149 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un abdomen de invidiat ...
1.474 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  Cum sa iti alegi rasa de caine
624 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se monteaza un calorifer in baie.
184 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Echipamentul pentru drumetii de iarna
302 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  IEPURI-Baie cu apa
1.358 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CUM SA ALEGI RASA DE CAINI PERFECTA PENTRU TINE
192 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum alegi bradul de Craciun perfect
750 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Cum sa-ti alegi costumul de baie potrivit

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.06.2014  Adauga la favorite 988 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Stiati ca...
shutterstock_95672734

Exista milioane de bacterii care traiesc in intestinul nostru? Afla mai multe despre prebiotice si probiotice jocsi despre rolul lor in combaterea bolilor.





Concurs

Castiga o invitatie dubla, pentru tine si o prietena, la conferinta “Alaptarea pe intelesul tuturor", ... citeste








Primul an de viata pe saptamani



In primul an de viata bebelusul tau face progrese uimitoare pe plan fizic, psihic si emotional. Afla care sunt treptele dezvoltarii lui saptamana cu saptamana si pregateste-te de momentele in care trebuie sa fii cu aparatul de fotografiat la indemana.



Sarcina pe saptamani

banner_sarcina_sapt

Afla cum evolueaza sarcina de la o saptamana la alta, transformarile prin care treci tu si viitorul tau bebelus precum si o serie de sfaturi care te vor ajuta sa ai o sarcina usoara si fericita.






Home Tu mama Moda Cum sa-ti alegi costumul de baie potrivit

Cum sa-ti alegi costumul de baie potrivit

07.06.2014 | Taguri: costume de baie costumul de baie potrivit vacanta de vara









4 aspecte importante de care sa tii cont cand pleci la cumparaturi

Costume de baie | Totul despre mame
Costumele de baie nu trebuie alese la intamplare

Vacanta e la colt, iar gandul ne zboara, inevitabil, la apa marii sau a piscinelor, la bronzat pe nisip sau pe sezlong si la… costume de baie. Pentru ca magazinele sunt pline de oferte atragatoare la acest capitol, iar tu nu poti fi indiferenta in fata atator frumuseti, iata cele mai importante 4 aspecte de care ar trebui sa tii cont in momentul in care te hotarasti sa iti cumperi un costum de baie!

1. Forma corpului

Cel mai important lucru de luat in calcul este forma corpului, deoarece aceasta cere un costum pe masura. Daca ai corpul in forma de para sau triunghi, cu umeri nu foarte lati sau chiar ingusti, sani mici, fund si solduri pline, atunci trebuie sa alegi un costum care sa maximizeze vizual partea de sus. Astfel, sutienul sau topul costumului intreg sa aiba un imprimeu vivace sau volane, dar si bretele mai late, iar cupa sa fie buretata. De asemenea, slipul costumului cu doua piese e indicat sa fie cu snur ajustabil pe solduri si in niciun caz tip sort, deoarece va crea o impresie de surplus in aceasta zona.

Corpul in forma de mar, cu solduri inguste si talie si bust proeminente, va fi avantajat de costume cu taietura inalta la slip, pentru alungirea vizuala a picioarelor. Este recomandat ca partea de sus a costumului sa aiba un imprimeu uni. Evita, totodata, bretelele subtiri ale sutienului si alege unele putin mai late.

In cazul in care forma de dreptunghi te caracterizeaza, cand corpul are o usoara structura masculina si mai sportiva, cu umeri, sani, talie si solduri simetrice, alege costume de baie intregi, cu decupaj pe mijloc, pentru a crea impresia unei talii mai subtiri. Nu ocoli nici costumele cu sutien triunghi, cu sau fara push-up, care sunt feminine si la care poti plasa cupa cum iti doresti, datorita snururilor ajustabile.




Forma de triunghi inversat a corpului, in care bustul si umerii sunt proeminenti, in timp ce talia este mica, iar soldurile inguste, cere un costum de baie cu bretele care se leaga dupa gat, cu sutien bine facut, astfel incat sa sustina adecvat sanii.

Pentru cele care se bucura de o forma de clespidra, cu umeri potrivit de lati, dar simetrici cu soldurile accentuate, si cu un bust voluptos si talie mica, atunci majoritatea croielilor si a imprimeurilor pot fi incercate fara teama. Un aspect armonios al corpului se poate obtine si mai bine in acest caz cu ajutorul costumelor de baie de inspiratie retro, care accentueaza talia, bustul si posteriorul.

2. Utilitate

Un costum din doua piese, cu sutien fara bretele, s-ar putea sa nu fie deloc util pentru o vacanta cu familia, mai ales cand ai copii prescolari. Sutienul poate sa te lase balta cand ai de facut ceva solicitant impreuna cu cei mici si, in cazul in care nu esti o mama care face plaja topless, atunci trebuie sa ai grija ca sutienul sa iti ofere suficienta sustinere a sanilor.
Pe de alta parte, daca vrei sa te bronzezi fara urme, poti alege un costum cu bretele detasabile, care poate fi usor de manevrat pe parcursul expunerii la soare.
Inoti foarte mult? Atunci alege fara sa clipesti un costum intreg, care e cel mai indicat pentru contactul prelungit cu apa.

Un costum intreg cu bretele dupa gat e potrivit pentru forma mar
Si daca ai un corp cu forma para poti purta un costum intreg
Pentru un un corp atletic, un slip cu snur ajustabil este recomandat
Alege sutien cu push-up si volane, pentru a mari bustul

Decupajele reale sau cele date din culori creeaza o talie mai mica
Evita slipul tip sort daca ai forma de para
Nu uita sa verifici cu atentie materialul costumului!
Costumele de baie nu trebuie alese la intamplare



3. Confort

Degeaba ai cel mai frumos costum de baie din Univers, daca nu e si confortabil. Da, confortul e important, mai ales daca ne gandim ca mamele nu se prezinta pur si simplu la soare si, in afara alternarii sezlongului sau a rogojinii puse pe nisip cu apa marii sau a piscinei, nu fac altceva. Ele sunt adevarate contorsioniste, atlete si inotatoare de performanta, pentru ca trebuie sa se intoarca dupa copii, sa alerge pe plaja sau printre terase dupa ei, dar sa le si predea lectii de inot.
De aceea, costumul nu trebuie sa te incomodeze, cupele sutienului trebuie sa nu te jeneze permanent din pricina unor cusaturi rigide sau a unor sarme de sustinere prost montate, iar slipii, in cazul costumelor din doua piese, nu trebuie sa aiba vreo decoratiune atat de gresit amplasata, incat la cea mai mica miscare tot corpul tau sa simta maiestria ei.

4. Materiale

Materialele sunt foarte importante atunci cand iti alegi un costum de baie. Ele trebuie sa fie de calitate, iar elasticitatea tesaturii sa nu se estompeze de la o zi la alta, ca la finalul sejurului sa ramai fara costum, din pricina deformarii sale. Atentie si la cusaturi, sa fie foarte bine realizate, ca sa nu te trezesti ca ti se se destrama costumul tocmai in vacanta.

Un ultim sfat, dar la fel de important ca cele de mai sus: cumpara-ti un costum care sa iti vina! Renunta la ideea de a te strecura intr-un costum prea mic, oricat de mult ti-ar placea, pentru ca va avea darul de a transforma nondefectele corpului chiar in defecte. Totodata, nu iti cumpara nici un costum cu un numar mai mare, cu gandul ca te vei simti mereu comod in el. Se va labarta si mai mult!


sursa totul despre mame


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.