Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Samburii de gutuie
642 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa scapi de greutate cu apa
1.646 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sughitul
772 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cura cu zer de lapte
675 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ghimbirul alunga greata.
575 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Doar 2 ingrediente! Bautura de ardere a grasimilor!
224 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lapte cu usturoi
567 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Colesterolul - Remediu
24 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Apa cu ghimbir
841 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Scapa de durerea de la genunchi!
257 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Beti lapte ca sa ramaneti tineri!

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.09.2021  Adauga la favorite 328 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Laptele este alimentul cel mai armonios si mai sanatos din cate exista. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chis, expert in medicina traditionala indiana, ne spune cum putem folosi laptele ca medicament impotriva imbatranirii premature.

Racoritor, usor, uleios, pur si hranitor, laptele participa la formarea tesutului muscular si osos si vindeca bolile stomacului. Substantele minerale, enzimele si proteinele care se gasesc in lapte ajuta la formarea factorilor de aparare a organismului impotriva diferitilor microbi, inclusiv impotriva bacilului tuberculozei.

Curata sangele

Laptele fortifica si reda stralucirea pielii. Inlatura senzatia de arsura a palmelor, picioarelor si ochilor, curata sangele, activeaza digestia, inlatura extenuarea si actioneaza ca un tonic. De aceea, laptele este un aliment ideal pentru oamenii bolnavi, caci restabileste starea de sanatate si ne ajuta sa traim mai mult. Este indicat sa bem zilnic unu-doua pahare mari cu lapte.

De ajutor pentru varstinici

Imbatranirea prematura poate fi prevenita daca introducem laptele in alimentatia noastra zilnica, ajutand astfel corpul sa se regenereze de la sine. In cazul varstnicilor, laptele ii fereste de inconvenientele care apar odata cu varsta. Medicina traditionala indiana a inregistrat nenumarate cazuri de persoane de 70-80 de ani care sufereau de guta, constipatie cronica sau lipsa de pofta de mancare si care s-au vindecat cu lapte, folosindu-l ca aliment principal.

Reteta indiana

Laptele acru, iaurtul sau laptele prins se amesteca cu apa in proportii egale. Se adauga o lingurita de zahar brun si mirodenii: scortisoara, cimbrisor, ghimbir, sofran, angelica (radacina), fenicul, cardamon.

Imbunatateste digestia

Laptele curata intreg tractul digestiv, actioneaza ca detoxifiant, inlatura reziduurile din stomac si intestine si faciliteaza trecerea in sange a substantelor hranitoare gata digerate si transformate. Folosit ca medicament, laptele trebuie baut cu adaosuri de mirodenii (ghimbir, cardamom, turmeric, cuisoare, scortisoara sau cimbru).

Evitati laptele daca sunteti racit!

Laptele este contraindicat in racelile din cauza excesului de frig si umezeala, dar poate constitui un remediu eficient daca este administrat cald, cu miere si condimente incalzitoare in cazul racelilor contractate pe o vreme uscata, cu vant si curenti de aer sau in cazul racelilor cauzate de stres si suprasolicitare.

Iaurtul, pentru cei cu intoleranta la lapte

Iaurtul, asemenea tuturor varietatilor de lapte acru, lapte prins, chefir sau lapte batut, este usor asimilabil si mai usor digerabil decat laptele integral proaspat. Contine bacterii valoroase, ce ajuta la digestia altor alimente absorbite in acelasi timp cu el. Contine majoritatea substantelor nutritive necesare corpului si aduce organismului vitaminele B si saruri de calciu.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.