Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Frisca
905 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iarna sa ne ingrijim incaltamintea
3.357 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ne ferim mainile de frig?
605 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum batem frisca lichida
351 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Despre drojdie
1.014 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa supravietuiesti fara aer conditionat
2.395 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  Cum ingrijim corect tenul pe timp de vara?
134 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Albusurile de ou
330 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Albusurile de ou
255 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru o imunitate de fier in sezonul rece
136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

De ce e bine sa folosim umidificatorul de aer iarna

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.01.2018  Adauga la favorite 645 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cu ce ne poate ajuta un astfel de dispozitiv?

Amelioreaza simptomele sinuzitei. Cand aerul este prea uscat, sinusurile nu se pot goli corespunzator, iar respiratia este ingreunata. Numeroase studii arata ca aerul mai umed este benefic pentru a mentine sinusurile sanatoase, lucru foarte important pentru persoanele care sufera de congestii nazale sau chiar de sinuzita.
Accelereaza vindecarea. Fie ca e vorba de raceala, de astm sau de alergii, umidificatorul AirCalm te ajuta sa-ti mentii caile nazale umede, lucru care contribuie la procesul de vindecare in momentul in care esti bolnav.
Previne sangerarile nazale. Cand aerul din casa este prea uscat, mucoasa se usuca, se irita si este posibil sa apara sangerari nazale. Umidificatorul AirCalm rezolva si aceasta problema, pastrand mucoasa nazala umeda si flexibila.
Sforaitul nu mai e o problema. Umezeala produsa de catre acest dispozitiv previne uscarea gatului in timpul somnului si diminueaza intensitatea sforaitului.
Nivel optim de umiditate uniform. Umidificatorul AirCalm imprastie uniform aerul umed in incapere, asa ca petele de apa sau cele cu reziduuri minerale vor fi inexistente. Aerul sanatos este evacuat din umidificator la o viteza constanta, ceea ce ofera un aer umed, sanatos si confortabil, fara sa se formeze ceata in incapere.
Mentine pielea tanara. Nu e un secret ca pielea uscata imbatraneste mai repede. Nu degeaba exista mii de creme hidratante, dar degeaba ai "ritualuri de ungere" daca aerul din casa este uscat. Umidificatorul AirCalm lasat pornit pe timpul noptii iti tine pielea frumoasa si sanatoasa.
Atmosfera relaxanta. Pe langa faptul ca AirCalm pastreaza nivelul perfect de umiditate in incapere el mai poate servi si ca o lampa LED in camera copiilor sau ca difuzor de arome. Aceste prioritati minunate ale dispozitivului ofera o stare de bine reducand tensiunile emotionale si anxietatea si imbunataste perfect calitatea somnului.
Mentinerea unui nivel ideal al umiditatii pe timpul iernii va protejeaza intreaga familie de disconfort sau de probleme de sanatate, iar organismul va fi mai pregatit sa infrunte temperaturile scazute de afara. Mai ales pentru persoanele care au avut in trecut probleme respiratorii sau au suferit alergii, aerul uscat poate agrava aceste afectiuni, asa ca este cu atat mai important ca umiditatea locuintei sa devina o prioritate


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.