Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Durerea de ureche nu este neaparat otita!
285 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Reteta bunicii ajuta sa scapi de varice in 5 zile
824 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi de sanatate si frumusete din perioada interbelic
952 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceapa - farmacia naturii
311 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  REMEDIU PENTRU INIMA VECHI DE 900
160 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretul sanatatii - secretul tineretii - obiceiurile
142 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Condimentele de vara sunt leacuri perfecte
584 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Remedii natural pentru o piele sanatoasa
1.097 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  DIAREE : 5 Tratamente la indemana + Cauze
292 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  DIAREE : 5 Tratamente la indemana + Cauze
168 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Farmacia bunicii

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 31.08.2016  Adauga la favorite 1.056 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
1. Cand ti s-au umflat picioarele dupa o zi obositoare sau pentru ca e prea cald, poti sa te refaci rapid folosind radacina de brusture. Lasa la infuzat in 400 ml de apa o mana de planta maruntita, timp de 10 minute, si fa-ti o baie de picioare de un sfert de ora.

2. Scapa de umflaturi! Amesteca o lingura de scortisoara cu doua linguri de miere si foloseste preparatul ca unguent, pe care sa-l aplici de trei ori pe zi.

3. Daca te deranjeaza de ceva vreme o inflamatie a tendoanelor, o poti face sa se resoarba rapid cu ghimbir. Pune opt felii de ghimbir proaspat intr-o jumatate de litru de apa fierbinte si lasa-l la infuzat 10 minute. Bea patru cesti de ceai pe zi.

4. Se intampla sa te tai sau sa te zgarii, din neatentie? Daca taietura sangereaza si nu ai alcool sanitar sa o dezinfectezi, o poti face cu suc de lamaie. Lamaia nu e doar un bun dezinfectant, dar are si capacitatea de a opri foarte repede sangerarile.

5. Cand ti-e rau de la stomac, cuisoarele te calmeaza. Ia o mana de cuisoare si mesteca-le cat de mult poti. Raul de stomac va disparea si, in plus, cuisoarele iti vor lasa un gust placut si o respiratie proaspata.

6. Te-a intepat o albina? Durerea e insuportabila, dar o poti diminua cu usurinta! Amesteca trei lingurite de bicarbonat cu o lingurita de apa calduta. Aplica amestecul pe zona afectata de intepatura si lasa-l sa actioneze cateva minute.

7. Pentru tratarea unei arsuri superficiale, poti prepara o cataplasma naturala care sa ajute la cicatrizarea ranii. Amesteca spanac fiert cu ulei de masline si pune totul intr-un tifon. Asaza pasta obtinuta pe arsura si las-o sa actioneze mai multe ore.

8. Dureri musculare dupa prea mult sport? Prepara-ti o lotiune naturista si revigoranta dintr-un catel de usturoi si 3 linguri de ulei camforat. Maseaza zona dureroasa si completeaza tot procesul de vindecare cu o cataplasma de argila verde.

9. Scapa de durerile lombare si de cele provocate de reumatism cu un decoct de cimbru: 100 g de planta se pun intr-un litru de apa fierbinte, timp de un sfert de ora. Foloseste decoctul pentru o baie de 20 de minute.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.