Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Bucuresti - Thassos (Part VI - Thasos Limenas
856 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vizita la hotelul de gheata Snow Village
426 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Acquario di Genova (acvariu)
187 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
02:06
  Barcelona Salvador Dali, Museu Dali ,Figueres
1.188 vizite - 0 comentarii
adaugat de alexandra
 
  Oberammergau-Bavaria
949 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stara Planina- Serbia
668 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Catedrala Salerno-Italia
273 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Le Suquet - Cannes
156 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Walt Disney World Parks-Orlando-SUA
108 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bazilica Cattedrale Sant'Agata-Catania
242 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Colombia, Medellin

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.01.2014  Adauga la favorite 519 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Medellin este un oras din Columbia, capitala departamentului Antioquia, situat in nord-vestul tarii, in centrul vaii Aburra, pe malul raului Medellin. Conform datelor recensamantului din 2005, are o populatie de peste 2.200.000 de locuitori. Aria metropolitana, fiind compusa din 9 municipalitati cu o populatie de peste 3.200.000 de locuitori, este un important nod industrial, comercial, urban al tarii. Medellin se situeaza pe locul 98, in lista celor mai polulate orase ale planetei.
Nou fondata localitate spaniola a avut cinci denumiri pana acum: Aburra de los Yamesies, San Lorenzo de Aburra, San Lorenzo de Ana, Valle de San Bartolome, Villa de la Candelaria de Medellin si Medellin.
Numele contemporan e dat in onoarea orasului iberic Medellin, situat in Extremadura spaniola. Numele a fost atribuit de catre conquistadori ca Gaspar de Rodas, originari din Badajoz. Contele Pedro Portocarrero y Luna, Presedintele Consilului Indiilor Vestice (Consejo de Indias), a cerut Monarhiei permisiunea de a numi noufondata localitate in onoarea orasului sau. Cererea sa a fost acceptata la 22 noiembrie, 1674, cand regenta Mariana de Austria a proclamat numele Villa de Nuestra Senora de Medellin. Proclamarea oficiala a fost data de guvernatorul Miguel Aguinaga y Mendiogoitia, la 2 noiembrie 1675.
Sunt evidente arheologice precum ca valea Aburra ar fi fost populata 10500 ani de vanatori si colectori. Invadatorii spanioli au gasit grupuri etnice ca Aburra, Yamesi, Peque, Ebejico, Norisco, Mani care populau valea din secolul 5. Triburile Aburra au dat numele vaii pe care o populau. Ei traiau din agricultura (porumb, boabe and bumbac), textile, mestesuguri, comert cu sare si prelucrarea aurului. Dominatia spaniola, prin introducerea sistemului feudalist, i-a deposedat pe localnici de proprietati si i-a fortat la munca silnica in mine. Munca grea, bolile si tratamentul inuman au dus la exterminarea, aproape in intregime, a populatiilor susnumite. Descendentii acestor etnii mai pot fi intalniti in regiunea Uraba.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.