Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Intretine pomul de Craciun intr-o stare ideala
774 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ornament pentru Craciun
66 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Idei pentru pomul de Craciun
144 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Brad de Craciun
110 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  SFATURI BUNE PENTRU SARBATORI LINISTITE
259 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Coronite de Craciun
961 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Decoratiuni de Craciun!
222 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Idei frumoase de pom de Craciun
522 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Coronita rustica din conuri de brad -
953 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lumanari Parfumate Craciun
72 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

In vizita cu ocazia Sarbatorilor de Craciun

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.12.2012  Adauga la favorite 813 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
cind mergeti in vizita cu ocazia Sarbatorilor de Craciun si de Revelion
•Pe langa toate felurile de mancare traditionale, este indicat sa consumati cat mai multe alimente care au “calorii negative" si care vor contracara efectul alimentelor specifice sarbatorilor. In aceasta categorie intra urmatoarele alimente: varza, morcovi, conopida, fasole verde, dovlecei, andive, telina, castraveti, usturoi, ceapa, ardei iuti, mirodenii (cimbru, busuioc, rozmarin, piper, oregano,maghiran etc). Consumati multe fructe cu “calorii negative" intre mese: mere, grepfrut, lamii, portocale, kiwi.
•Nu este bine sa mancati friptura cu garnitura de cartofi, indiferent daca sunt piure sau prajiti. Cartofii sunt cei mai mari dusmani ai siluetei. Daca nu puteti manca friptura fara garnitura, puteti opta, in loc de cartofi, pentru garnituri din legume sau o salata de cruditati pe care sa nu puneti smantana sau maioneza .
•Chiar daca aveti pe masa tot felul de delicatese, incercati sa va abtineti cat mai mult. Daca sunteti foarte pofticiosi, puteti gusta din fiecare, dar trebuie sa aveti grija ca portiile sa fie cat mai mici. Este bine ca atunci cand ati terminat masa sa nu va simtiti satul. De asemenea, este bine sa reduceti cit mai mult sosurile grase si pe cele tip maioneza.
•Nu mincati mai mult decit puteti din politete sau pentru ca doriti sa gustati toate preparatele. Sanatatea este mult mai importanta.
• Nu mancati niciodata in graba. Un alt truc folosit este acela de a mesteca mancarea foarte bine si de a manca incet. In felul acesta veti avea senzatia ca v-ati saturat, desi nu ati mancat foarte mult.
•Bauturile alcoolice se vor consuma in cantitati mici. Este preferabil sa beti vin natural “de la tara". Nu consumati sau consumati in cantitati cit mai mici: lichior, bere, palinca, wisiky
•Daca va plac dulciurile trebuie sa incercati sa renuntati la ele si sa va limitati la o salata de fructe din care sa nu lipseasca kiwi. Este bine ca aceasta salata sa nu fie stropita cu lichioruri, care sunt bogate in calorii. In cazul in care simtiti nevoia de a manca ceva dulce, este bine sa alegeti o prajitura usoara fara crema pe baza de unt.
•Va sfatuiesc sa evitati bauturile racoritoare sintetice care contin mult zahar si aditivi. Consumati multa apa si sucuri naturale( in special citrice)
•Pentru a ajuta corpul sa elimine toxinele si deseurile in aceasta perioada, va recomand sa beti in fiecare seara si in fiecare dimineata un pahar de apa plata cu lamiie(zeama de la 1 lamiie) si o lingurita de miere.
•Va dezvalui secretul meu care ma ajuta sa nu ma ingras si sa nu am probleme digestive de Sarbatori. Va recomand sa consumati inainte de fiecare masa suplimenti nutritivi pe baza de fibre vegetale. Eu numesc aceste produse naturale din plante “pastilute de trisat". Fibrele din plante ajuta organismul sa nu asimileze grasimile, contribuie la digestie si la eliminarea toxinelor si deseurilor.

Sfaturi oferite de Adriana Beldie


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.