Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Top 10 locuri de vizitat in Slovacia - Ghid de calatorie
154 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Strbske Pleso- ski cu familia Slovacia
537 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pe poteci, spre inima ta! S2-Ep3 (40)
269 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pe poteci, spre inima ta! S2-Ep16 (53):
261 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jasna, Slovacia
498 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Slovacia
603 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  LJUBLIANA, -Slovacia
300 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piestany - Slovacia
971 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Parcul National Triglav-Slovacia
411 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Donovaly – ski pentru intermediari-Slovacia
520 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Tatranska Lomnica-Slovacia

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.11.2012  Adauga la favorite 857 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Tatranska Lomnica - cea mai intinsa asezare din Muntii Tatra, statiunea Tatranska Lomnica a fost fondata in anul 1892 si se afla situata la 850 metri altitudine fata de nivelul marii. Este situata la 6 km est fata de Stary Smokovec, la poalele masivului Lomnicky. La inceput asezarea a constat din cabane ale vanatorilor si cateva conace. Deoarece localitatea a apartinut de Velka Lomnica i s-a dat denumirea de Tatranska Lomnica. Statiunea are in prezent numeroase functiuni: este un centru pentru activitatile turistice ( partii de schi in Skalnate Pleso, excelente conexiuni de transport si numeroase optiuni de cazare ) si in acelasi timp sediu al administratiei Parcului National Tatra. Printre atractiile turistice se numara Muzeul Parcului National si gradinile botanice ale Expozitiei Naturii din cadrul parcului.

Statiunea de schi Tatranska Lomnica, informatii generale: numar partii: 8, lungime totala: 7,5 km, teleschiuri:2; telescaune:5; altitudine minima partie: 904 m; altitudine maxima partie: 2196 m; capacitate de transport: 6215 persoane/ora.
Statiunea de schi Tatranska Lomnica este situata in regiunea Tatra Inalta, altitudine minima 904 m, maxima 2196 m, cu o diferenta de nivel de 1340 m. Cele mai bune conditii de schi in statiunea Tatranska Lomnica sunt din Decembrie pana in Martie. Lungimea totala a partiilor este de 7.5 km, din care 4.9 km pot fi acoperiti cu zapada artificiala. Gradul de dificultate al partiilor este urmatorul: 2 partii pentru incepatori; 5 partii pentru intermediari si 1 partie pentru avansati.
In statiune exista telecabina si telescaune de 2 persoane, cu o capacitate totala de 6215 persoane pe ora. Varietatea partiilor din statiune face din aceasta un loc potrivit atat pentru incepatori cat si pentru schiori avansati. Exista scoala de schi pentru copii si tele-schi pentru copii. In statiune exista de asemenea instalatie de schi nocturna, pe o distanta de aproximativ 550 m.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.