Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mari actori - Val Kilmer
1.485 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Alec Baldwin
1.574 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori :Norman Wisdom
1.500 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Mari actori - Stefan Iordache
1.379 vizite - 0 comentarii
adaugat de calea
 
  Mari actori - Max von Sydow
1.503 vizite - 0 comentarii
adaugat de rica
 
  Mari actori - Nicholas Cage / 7 minute
1.460 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Bruce Willis
1.799 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Rex Harrison - Mari actori,mari regizori
1.552 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Tim Allen
1.524 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Conan O'Brien
1.520 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Mari actori - Kevin Spacey

 
 
 
 
 
Adaugat de sanda 02.10.2012  Adauga la favorite 1.223 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Mari actori - Kevin Spacey

Biografie Kevin Spacey
Kevin Spacey Fowler este castigatorul a doua premii Oscar: pentru interpretarea lui Verbal Kint in 1995, in filmul Suspecti de serviciu, si pentru rolul Lester Burnham din American Beauty (1999). Imediat dupa aparitia acestui film, Spacey a primit si o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame.

Nascut in 1959, pe coasta de Est a Statelor Unite, in New Jersey, Kevin Spacey a calatorit foarte mult in copilarie, alaturi de familie, din cauza tatalui sau care a avut slujbe in intreaga tara. In cele din urma, familia Fowler s-a stabilit in California, dar nici aici Kevin nu a rezistat prea mult, fiind trimis la o scoala militara, dupa ce a dat foc casutei din copac a surorii sale. Nici rigorile de aici nu l-au cumintit, el fiind exmatriculat dupa ce si-a lovit un coleg in cap cu un cauciuc. In cele din urma, a ajuns la liceul din San Fernando Valley, unde a intrat si in echipa de teatru, iar in ultimul an de liceu a jucat rolul capitanului Von Trapp din Sunetul Muzicii.

A intrat la colegiul din Los Angeles Valley, dar a stat putin aici pentru ca s-a intalnit cu un fost coleg de liceu, Val Kilmer, care l-a convins sa i se alature in incercarea de a patrunde la Juilliard, una dintre celebrele scoli de arta teatrala si muzicala din New York.

Dupa doi ani de studiu insa, Kevin Spacey s-a saturat de invatat si a renuntat la scoala pentru a ajunge pe Broadway. Debutul sau pe scena s-a produs in 1981, un rol de umplutura in Henric al Saselea, iar primul sau rol important a fost patru ani mai tarziu, in Fantomele lui Ibsen.

Cariera cinematografica a inceput-o in 1986, cu un mic rol al unui hot in filmul Heartburn. Abia peste 10 ani Kevin Spacey avea sa iasa in luminile rampei, dupa rolul magistral din Suspecti de serviciu, care i-a adus Oscarul pentru cel mai bun actor in rol secundar. In acelasi an, Spacey a jucat rolul altui criminal celebru, in Se7en, in regia lui David Fincher.

Doi ani mai tarziu a trecut in spatele camerei, pentru debutul sau regizoral: Albino Alligator, dar drama, desi primita bine de critici, a esuat la capitolul incasari, si Spacey a revenit la ce stia mai bine - actoria. Si in acelasi an a smuls doua randuri de aplauze pentru prestatiile din LA Confidential si Midnight in the Garden of Good and Evil.

In 1998, a revenit pe scena, de aceasta data la Londra, pentru interpretarea lui Theodore Hickman din piesa lui Eugene O'Neill "Vine omul cu gheata".

Consacrarea sa definitiva a venit dupa al doilea Oscar, primit pentru American Beauty, de aceasta data premiul fiind acordat pentru rol principal.

Spacey si-a ascuns intotdeauna viata personala de ochii presei. Este burlac convins, iar presa a speculat in 1997 in legatura cu viata sa sexuala, revista Esquire anuntand ca este homosexual. Intr-un interviu pentru Playboy, in 1999, a negat zvonurile si a insistat intotdeauna ca este hetero.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Spacey este fostul presedinte american Bill Clinton pe care il cunoaste dinainte ca acesta sa ajunga la Casa Alba.

In 2007, Kevin Spacey s-a intalnit cu presedintele venezuelean Hugo Chavez, dar niciunul nu a dezvaluit discutiile dintre ei.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.