Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Oua de Pasti ( metoda orezului)
1.128 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sterilizare pisici -
457 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ambient temperatura
419 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aerisirea caloriferelor
929 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Testul scobitorii
494 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Testul scobitorii
62 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum faci o coroana de Craciun folosind un umeras?
923 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 sfaturi pentru conducerea masinii pe zapada
1.260 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CUM AFLAM DACA PORUMBUL ESTE BUN PENTRU FIERT
402 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum pastram aroma cafelei pentru mai mult timp
454 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Cat de necesara este debaraua?

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 26.09.2012  Adauga la favorite 1.130 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
De obicei intr-o debara pastram hainele si pantofii pe care ii folosim cel mai des. Pentru a avea un spatiu de depozitare ideal trebuie sa urmam cativa pasi simpli dar esentiali. Podeaua camerei trebuie sa fie din material care se spala usor cu mopul, adica gresie speciala pentru exterior, pe care sa nu alunecam sau un linoleum bun. Aerisirea este esentiala pentru acest spatiu, pentru a preveni igrasia si mirosul neplacut. Aerisirea se poate face printr-o mica fereastra sau cu ajutorul unui ventilator. Pentru a mentine un aer proaspat puteti folosi deodorante de camera cu diverse arome.
dulap

Iluminatul acestei camere este de asemenea important pentru a permite o buna vizualizare a lucrurilor. Becurile trebuie sa fie puternice si dispuse oarecum simetric pentru a lumina toate colturile incaperii. Spatiul trebuie impartit in functie de numarul de persoane din casa. Fiecare membru al familiei isi poate individualiza spatiul prin culoare sau cel mai simplu prin inscrierea numelui pe o placuta de lemn sau de metal. Tot aici puteti depozita umbrele, palarii, articole de sport. De asemenea nu trebuie sa lipseasca un cos pentru articolele ude sau foarte murdare.

Unele articole pe care le folositi mai rar sau sunt din materiale mai pretentioase ar fi bine sa le depozitati in alta parte, in dulapuri sau de ce nu intr-un dressing construit in apropierea camerei dumneavoastra sau langa baie. Rochiile, costumele, fustele si bluzele fine trebuiesc aranjate pe umerase, iar pulovarele, tricourile frumos impachetate pe rafturi. Pentru articolele intime folositi sertare speciale pentru fiecare persoana in parte.

In orice caz asigurati-va ca aveti umerase solide pentru hainele mai groase si mai grele. Cele mai bune sunt umerasele din plastic dur, dar si cele din aluminiu sau inox sunt bune, pentru ca sunt turnate dintr-o bucata. Inca sunt foarte folosite si cele din lemn dar puteti avea surpriza ca partile metalice sa se desprinda de lemn.

Organizati spatiul in asa fel incat sa-l puteti imbunatati, reconfigura in functie de necesitati. Puteti adauga piese de mobilier, rafturi pentru pantofi, rafturi pentru haine, dulapuri pentru haine, cuiere. Masurati totul cu atentie pentru a face loc pentru cele necesare.

Ar fi de preferat sa folositi cuierul gen pom doar pentru hainele musafirilor. Si ar fi minunat sa gasiti un loc special pentru palariile si manusile musafirilor.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.