Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
03:35
  Eforie Sud - august 2018
5.708 vizite - 0 comentarii
adaugat de vizionarecase
 
  Romania e plina de locuri frumoase,.
998 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Techirghiol
1.085 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Thessalia
1.537 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Champagne-Ardenne-Franta
423 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Comoros
1.504 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Helgelan-Norvegia
1.051 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Australia de Sud
602 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntii Karakorum
1.421 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alba -Italia
925 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Eforie -Nord

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.07.2012  Adauga la favorite 1.137 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Eforie Nord este o localitate in judetul Constanta, Dobrogea, Romania. Statiunea face parte din Litoralul romanesc. A fost infintata in 1894, cand Eforia Spitalelor Civile din Bucuresti a construit aici un sanatoriu balneoclimateric.

Eforie Nord este a doua statiune ca marime si este situata la 14 km de Constanta. In partea de sud-vest se afla lacul Techirghiol cunoscut pentru propietatile curative ale namolului astfel ca turismul recreativ se imbina cu cel balnear.

Statiunea are o larga deschidere spre mare si o faleza de peste 30 metri inlaltime. Plaja de peste 3 km lungime are si portiuni ce ating 100 m in latime. Un aer de prospetime este dat de cele peste 30 ha de spatii impadurite din statiune. Hotelurile, vilele, casele de odihna pot primi pana la 19000 de turisti. Baza de tratament functioneaza pe tot timpul anului spaitile de cazare fiind incalzite in perioada sezonului rece. In bazele de tratament din Eforie Nord se trateaza afectiuni reumatismale inflamatorii si degenerative, bolile sistemului nervos periferic, tulburari de circulatie, afectiuni dermatologice, obezitate, afectiuni respiratorii, sterilitate, rahitism, neurastenie. Tot aici se fac tratamente de intretinere si infrumusetare folosind produse renumite cum ar fi: gerovital, Pell Amar, Boicil si altele. Din anul 2003 functioneaza in cadrul Complexului Europa, un centru modern de sanatate si intretinere, " Dr. Ana Aslan".

O infrastructura diversificata, bazele de agrement (terenuri de sport, piscine cu accesorii pentru activitati nautice, etc.) si farmecul ambientului local sunt garantia petrecerii unui concediu agreabil pe litoralul Marii Negre.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.