Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Se credea un Picasso (SUA 1974) Thriller 94 min
42 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Infern pe 2 Roti (2008) Actiune,Drama,Thriller / 80 min
4.284 vizite - 0 comentarii
adaugat de peter
 
  Las-o in plata Domnului (SUA 1945) Drama / 110 min HD
983 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
580 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura mortala (SUA 1954) Drama, Film-Noir / 99 min
1.013 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Strada Rosie (SUA 1945) Drama Edward G. Robinson 101 min
888 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Las-o in cer (1945) Drama,Thriller / 105 min
600 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Si atunci n-a mai fost niciunul (SUA 1945) Mister 96 min
983 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Deceptii (SUA 1985) Drama ,Thriller 88 min / Partea 1
10.739 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Scara in spirala (SUA 1945) Drama 83 min
1.524 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.09.2024  Adauga la favorite 18 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.
   
 
Pushover (1954)

Nota IMDB: 7.0


Regia:Richard Quine


In timpul unui jaf de banca, un gardian este impuscat si ucis de unul dintre hoti, Harry Wheeler (Paul Richards), care scapa cu 250.000 de dolari.

Lona McLane (Kim Novak) paraseste un cinematograf si merge spre masina ei. Masina nu porneste si Paul Sheridan (Fred MacMurray) apare la fereastra ei. El nu poate repara masina si o duce la un bar in timp ce un mecanic face o reparatie. Isi petrec noaptea – si apoi trei zile – impreuna.

In dimineata urmatoare, aflam ca Sheridan este politist, trimis sub acoperire sa se imprieteneasca cu Lona, in speranta ca va conduce la iubitul ei, Wheeler. Locotenentul de politie Karl Eckstrom (EG Marshall) il vrea pe Wheeler in viata pentru interogatoriu. Supravegherea este amenajata pe apartamentul Lonei, dintr-un apartament vizavi. Printre politistii de serviciu se numara Sheridan, Rick McAllister (Phillip Carey) si Paddy Dolan (Allen Nourse). Lt. Eckstrom ii cere lui Sheridan sa aiba grija de Paddy. Aproape de pensionare, are o problema cu bautura si doar o singura mustrare il va face sa-si piarda pensia.

Sub supraveghere, McAllister o urmareste pe vecina Lonei, Ann Stewart (Dorothy Malone), la fel de des ca si pe Lona. Intrand intr-o zi in cladire, el o salveaza de un barbat care o framanta. Ea vrea sa plateasca pentru McAllister, dar el nu poate duce mai departe in timp ce se afla intr-o supraveghere.

In timpul turei lui Sheridan, Lona paraseste apartamentul, iar Sheridan sau urmareste. Ea merge cu masina la apartamentul lui si ii spune ca stie ca ia manipulat masina in mod deliberat si ca el este politist. Desi furiosa la inceput, ea il iarta curand, marturisindu-si dragostea pentru el. Apoi incearca sa-l convinga sa-l omoare pe Wheeler si sa obtina banii bancii, astfel incat sa poata fugi impreuna. In esenta, un politist cinstit, Sheridan refuza si o trimite departe... dar el nu poate rezista. Cand se intoarce la piata, el aranjeaza sa o intalneasca pe acoperisul blocului si este de acord cu planul ei.

Data viitoare cand Lona paraseste apartamentul, Sheridan ii permite lui McAllister sa o urmareasca. Sheridan cauta sa-l sune pe Paddy pe telefonul masinii sale, dar nu exista niciun raspuns. Iesind din cladire, descopera ca Paddy si-a parasit postul pentru a vizita un bar. Sheridan este de acord sa tina secretul defunctiei. In timp ce vorbesc, Wheeler soseste. Sheridan si Paddy il pandesc la intrarea in cladire si il apuca in timp ce pleaca. Il duc la masina lui si il pun sa deschida portbagajul pentru a obtine servieta plina cu bani. In timp ce Paddy se apleca pentru a inspecta geanta, Sheridan se preface ca Wheeler cauta sa scape si il impusca.

Sheridan il convinge pe Paddy ca ar trebui sa acopere uciderea lui Wheeler, deoarece seful lor va fi furios ca nu au respectat instructiunile si nu l-au luat pe Wheeler in viata. Il strang pe Wheeler in portbagaj, ca sa-l arunce in alta parte.

McAllister o urmareste pe la un bar, unde suna apartamentul. Sheridan raspunde la telefon si nu spune nimic, conform planului lor. Ea suna din nou si Sheridan ii spune sa vina acasa. Domnisoara Stewart, care organizeaza o petrecere alaturi, suna Lonei la usa pentru a cere niste gheata. Sheridan raspunde la usa si ii refuza cererea.

Inapoi la monitorizare, Eckstrom il intreaba pe McAllister de ce nu sa raspuns la telefonul de supraveghere cand a sunat. McAllister ii mai spune ca Paddy intrase in bar.

Paddy este suspicios de motivele lui Sheridan. Desi va insemna sa-si piarda pensia, Paddy insista ca trebuie sa marga la seful lor, sa marturiseasca ceea ce au facut si sa predea banii. In timp ce McAllister suna la telefonul mobil din masina lui Paddy, Paddy se misca sa-si deschida usa masinii. Sheridan se intinde pe scaunul din fata pentru al opri. Paddy este trage pistolul, se lupta si Paddy este impuscat in stomac. Intrucat a fost impuscat cu propria arma, Sheridan poate pretinde ca Paddy sa sinucis, dupa ce a dat seama ca abandonarea postului sau ar insemna pierderea pensiei sale.

Domnisoara Stewart il urmareste pe McAllister in timp ce investigheaza evenimentele din cladirea si ii spune despre barbatul pe care il va vedea in apartamentul Lonei cand a cerut gheata. McAllister presupune ca la vazut pe Wheeler, nu pe Sheridan si spune asta lui Sheridan.

In timp ce Eckstrom si McAllister o interogeaza pe Lona, domnisoara Stewart scoate gunoiul si se loveste de Sheridan pe hol. Se grabeste la apartamentul ei si cheama politia. Sheridan, privind din apartamentul de supraveghere, da seama ca trebuie sa o reduca la tacere. El o rapeste din apartamentul ei, apoi o aduna pe Lona (Eckstrom si McAllister s-au intors la supraveghere). Sheridan duce femeile la masina lui Wheeler pentru a obtine bani. Nu este clar ce intentioneaza sa faca cu domnisoara Stewart.

Eckstrom si McAllister sunt surprinsi de Sheridan nu este la control. McAllister primeste mesajul de la domnisoara Stewart. Isi gaseste apartamentul gol. El si Eckstrom au pus doi si doi impreuna si dau seama ca Sheridan este barbatul care se ingrijeste la vazut si ca are ambele femei cu el.

Sheridan si femeile ajung la masina lui Wheeler, dar o masina de politie este parcata in spatele ei. O trimite pe domnisoara Stewart peste drum sa recupereze banii din portbagaj. Cand ajunge la masina, McAllister, ghemuit in spatele masinii de politie, ii spune sa coboare cand trage. Ea se supune si el trage spre aleea unde se ascund Sheridan si Lona. Sheridan ii spune Lonei sa gaseasca, in timp ce el va incerca sa ajunga la masina lui Wheeler si sa evadeze. El asteapta pana cand McAllister sa mutat in alta directie, dar un alt detectiv asteapta si il impusca pe Sheridan. Este chimica o ambulanta. Lona ingenuncheaza langa Sheridan pe moarte. Rick o ia de brat pe domnisoara Stewart si pleaca impreuna in noapte.

Distributie

Fred MacMurray Paul Sheridan
Phil Carey Rick McAllister
Si va prezentam
pe Kim Novak Lona McLane
cu
Dorothy Malone Ann Stewart
EG Marshall Locotenentul Carl Eckstrom
Allen Nourse Paddy Dolan
Necreditat (in ordinea aparitiei)
Paul Richards Harry Wheeler
Phil Chambers Briggs
Don C. Harvey Detectivul Peters
Mel Welles detectiv
Mort Mills Barman
Robert Carson Barman
James Anderson Berry
Dick Crockett domnule Crockett
Marion Ross doamna Crockett
Paul Picerni Barbat elegant pe holul lui Ann
Robert Stevenson Facturari


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.