Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Legenda ratacitilor (SUA 1957) Sophia Loren / 108 min
2.705 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Dusmanul din adancuri (SUA 1957 / Drama,Razboi,97 min
655 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Drumul Hotilor (SUA 1957) Aventuri,Crima,Drama 72 minute
1.265 vizite - 0 comentarii
adaugat de suzy
 
  Loving You (SUA 1957) Muzical cu Elvis Presley 97 min
1.618 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.260 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fiesta (SUA 1957) Ernest Hemingway,Drama / 124 min
2.166 vizite - 0 comentarii
adaugat de lazar
 
  Noapte buna domnule Tom (SUA 1998) Drama 108 min
862 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Inamicul din adancuri (SUA 1957) Razboi / 95 min
7.853 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Ploaie in desert / Desert rain 2010 ( scurt metraj )
2.872 vizite - 0 comentarii
adaugat de miki
 
  Sapte valuri distanta (SUA 1957) Aventuri,Drama / 96 min
1.605 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

O palarie de ploaie (SUA 1957) Drama / 108 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.09.2024  Adauga la favorite 24 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.2
   
 
A Hatful of Rain (1957)

Nota IMDB: 7.2


Regizor: Fred Zinnemann

Intr-unapartamentdin New York, Johnny Pope locuieste cu sotia sa insarcinata Celia si fratele sau Polo. Johnny este un veteran care sa intors recent dinRazboiul Coreean, in care a suferit sau ranire in timp ce supravietuia zile intregi prins intr-o pestera. Supravietuirea lui la transformat intr-un erou in ziare, dar recuperarea sa care a urmat intr-un spital militar la lasat dependent in secret de analgezicul.morfina, singurul sau membru al familiei fiind constient de starea sa.

Tatal lui Johnny si Polo, John Sr., soseste la New York din casa lui din Florida pentru a-si vizita fiii si pentru a colecta 2.500 de dolari pe care Polo ia economisit si ia promis oricand dorea. John Sr. tocmai si-a indeplinit visul de a renunta la slujba si de a-si cumpara propriul bar si are nevoie de bani pentru a plati reparatiile si remodelarile. Polo ii spune tatalui sau ca a cheltuit banii, dar refuza sa spuna ce a cumparat. John Sr. devine furios si refuza sa vorbeasca cu Polo, continuand-si tiparul obisnuit de al lauda pe Johnny si de al dispretui pe Polo.

John Sr. exprima mandria pentru serviciul de razboi al lui Johnny si ca sa casatorie cu o sotie buna, sa intemeiaza o familie si locuieste intr-un apartament frumos, in timp ce Polo inchiriaza sau camera de fratele sau, este necasatorit si lucreaza. intr-un bar pe care tatal sau. despre clasa joaca. John Sr. si Celia nu stiu ca Polo ia dat banii lui Johnny, care ia cheltuit pe toti pentru obiceiul sau de droguri de 40 de dolari pe zi. De asemenea, John Sr. nu stie ca Johnny si-a pierdut patru locuri de munca la randul din cauza obiceiului sau si ca Johnny si Celia sunt pe punctul de a divorta pentru ca Johnny o ignora si pleaca adesea ore intregi, uneori pentru o noapte. intreaga. Celia crede ca se vede cu o alta femeie, dar de fapt cauta droguri, care devin din ce in ce mai greu de gasit pe masura ce politia aresteaza multi dealeri.

In timp ce John Sr. este in vizita, dealerul lui Johnny, „Mama" vine in apartamentul Papilor cu acolitii sai Apples and Chuch, gata sa-l bat rau pe Johnny pentru ca ii datoreaza Mamei 500 de dolari si nu sunt bani de platit. . Johnny implora suficienta droguri pentru a rezista cand tatal si-a revenit in Florida a doua zi, iar mama ii da o doza, dar il avertizeaza ca trebuie sa plateasca cel putin 300 de dolari pana la doua zi sau il vor interna la spital. Mama ii da lui Johnny o arma si ii sugereaza sa comite un jaf pentru a obtine bani. Dupa ce sa certat cu Celia, Johnny pleaca si petrece noaptea plimbandu-se pe strazi. El cauta sa jefuiasca mai multe persoane sub amenintarea armei, dar nu reuseste sa comita crima. La apartament, un Polo beat dragostea pentru Celia, care in singuratatea si disperarea ei este aproape gata sa-si intoarca dragostea. In ciuda sentimentelor lor reciproce, imi adorm in camere separate.

Cand Johnny se intoarce dimineata, simte simptome de sevraj si trebuie sa se intalneasca cu un dealer pentru o solutie, dar tatal si-a asteapta sa petreaca ziua cu el. Johnny incearca sa-si convinga tatal sa-si petreaca ziua cu Polo. dar John Sr. nu vrea sa vorbeasca cu Polo, provocand o confruntare emotionala. John Sr. accepta in cele din urma sa participe la meciul de fotbal cu Polo. Johnny il constrange pe Polo sa-l conduca sa se intalneasca cu dealer-ul amenintandu-se ca se va arunca din masina in trafic, dar cand Johnny ajunge la locul de intalnire, dealer-ul este arestat. Johnny se retrage sever si incepe sa halucineze exact cand mama si gasca lui sosesc pentru a incasa plata lui Johnny. Dupa ce afla ca Johnny nu are bani, ii dau o doza in schimbul celor 12 dolari pe care Polo ii are in portofel si ii spun lui Polo sa-si vanda masina pentru a acoperi datoria de 500 de dolari a lui Johnny. Polo il roaga pe Johnny sa-i spuna Celiei ca este un drogat.

Remedierea vindeca temporar retragerea lui Johnny, iar el incearca sa se impace cu Celia pregatind o cina romantica. Cu toate acestea, ea ii spune lui Johnny ca nu-l mai iubeste si ca vrea sa divorteze. Cand marturiseste ca este un drogat si ca obiceiul lui ia cauzat absenta si neatentia, ea reactioneaza sustinator. John Sr. si Polo sosesc la cina si Johnny il informeaza pe tatal sau ca este un drogat si ca cei 2.500 de dolari ai lui Polo au fost cheltuiti pe droguri pentru el. Tatal sau se infurie, facandu-l pe Johnny, care se retrage din nou, sa paraseasca apartamentul. Celia se imbolnaveste apoi si este dusa de urgenta la spital pentru a nu pierde copilul. Cand Johnny se intoarce, este amenintat de mama, dar este salvat de Polo, care ii plateste mamei 500 de dolari pe care ia obtinut vanzandu-si masina. Johnny anunta intentia de a-si depasi obiceiul, chiar aruncand un pachet de droguri inapoi mamei. John Sr. si Celia se intorc, iar Celia preia conducerea, il linisteste pe Johnny si cheama politia sa-l aduca pe Johnny la spital.

Distributie
edita
Don Murrayca Johnny Pope
Eva Marie Saintca Celia Pope
Anthony Franciosaca Polo Pope
Lloyd Nolanca John Pope, Sr.
Henry Silvain rolul mamei
Gerald O'Loughlinca Chuch
William Hickeyin rolul Apples
Art Flemingca Jack - Politist calare


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.