Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mahon (SUA 1975) Drama romantica 106 min
881 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa, dulce infern (SUA 2015) Comedie 97 min
910 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sotronul (SUA 1980) Aventuri Comedie 106 min
638 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Doamna Caldicot si razboiul verzei (UK 2002) 106 min
927 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  In spatele liniilor inamice (1986 Aventuri,Razboi 86 min
1.827 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
417 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Negare (SUA 1990) Drama 106 min
390 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Goana dupa fete (SUA 1986) Comedie / 88 min
621 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Dulce libertate (SUA 1986) Comedie 106 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.04.2024  Adauga la favorite 31 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.2
   
 
Sweet Liberty
IMDb 5.2
Regia Alan Alda

Profesorul de istorie al colegiului Michael Burgess (Alan Alda) este pe cale sa transformeromanul sau istoricbazat pe fapte despreRevolutia Americanaintr-un filmde la Hollywood . Pregatita sa-l aiba in rolurile principale pe egoistul Lothario Elliott James ( Michael Caine ) (care il interpreteaza pe Banastre Tarleton in film) si pe actrita aparent dulce Method Faith Healy ( Michelle Pfeiffer ), productia va fi filmata in micul orasel fictiv al colegiului Sayeville, nord. Carolina, unde preda Burgess.

Emotia lui Michael este stinsa de exasperarea sa creasca, pe masura ce romanul este schimbat de un scenarist modest (Bob Hoskins) si de un regizor condescendent (Saul Rubinek) intr-o poveste vaporoasa despre pofta si tradare, completa cu nuditate si distorsiuni ale faptelor istorice.

In timp ce Michael navigheaza in politica de pe platourile de filmare, el este distra de mama sa Cecilia (Lillian Gish) si de iluziile ei, inclusiv de credinta ca este otravita si ca Diavolul traieste in bucataria ei. El a incercat fara succes sa-si convinga prietena Gretchen (Lise Hilboldt) sa se mute cu el. El se indragosteste de Faith si incepe o aventura cu ea, crezand ca este ca personajul pe care il portretizeaza in film.

Cand Gretchen afla, incepe sa salute avansurile lui Elliott James. Actorul casatoriei nu doar cocheteaza cu Gretchen, ci o urmareste si pe sotia presedintelui colegiului, Leslie (Lois Chiles). El il umileste pe Michael in mod repetat in atacuri descrima. Sotia lui Elliott (Linda Thorson) soseste pe platourile de filmare, complicand lucrurile si mai mult.

Michael deziluzionat cand vine da seama ca Faith nu seamana del cu personajul ei de film si este dezgustat de procesul de la Hollywood. Candfigurantiide la o companie locala de recreatori din Razboiul Revolutionar sunt hartuiti si batjocoriti de echipamente de filmare, Michael ii convinge sa intoarca situatia impotriva chinuitorilor lor. El saboteaza in mod deliberat filmul inexact din punct de vedere istoric, injectand putina precizie si mult haos.

Localnicii folosesc explozivi in timpul unei recreari ingrozitor de inexacte aBataliei de la Cowpenssi distrug o cladire de recuzita inainte ca regizorul sa fie pregatit pentru fotografie. Michael, care anterior fusese invatat de regizorul arogant ca publicul vrea sfidarea autoritatii, distrugerea proprietatii si nuditatea, dezvaluie cum a subminat productia. El le spune figurantilor sa sarbatoreasca batalia dansand goi in fata camerei.

Pana la premierafilmului in oras, oamenii de la Hollywood au disparut de mult, iar Michael si Gretchen s-au intors impreuna. Ei ajung la proiectie cu Gretchen foarte insarcinata. Michael poate raspunde cu privire la incordata atunci cand este intrebat de un reporter de la Hollywood cum se simte „sa vezi istoria prinde viata".

Distributie
Alan Aldaca Michael Burgess
Michael Caineca Elliott James
Michelle Pfeifferca Faith Healy
Bob Hoskinsca Stanley Gould
Lise Hilboldtin rolul Gretchen Carlsen
Lillian Gishca Cecelia Burgess
Saul Rubinekca Bo Hodges
Lois Chilesca Leslie
Linda Thorsonin rolul lui Grace James


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.