Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum sa faci un difuzor de parfum pentru camera
796 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci o scena de animatie cu papusi
113 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci poze mai bune cu camera
301 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Idei de cadouri pentru ziua de nastere
41 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Decoratiuni de Craciun pentru camera!
634 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci un miros placut in toata casa
330 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un ghid pentru disciplinarea copiilor tai
24 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci teatru de umbre pe pereti
2.669 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Cum sa faci un suport pentru instrumente de scris DIY
1.732 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci un top pentru plaja DIY
713 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Cum sa faci un mini trepied pentru camera ta

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.03.2024  Adauga la favorite 25 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Avertisment Cand manuiti un cutit, o lama de ras, un ferastrau sau un burghiu, aveti intotdeauna grija extrema.
Pasul 1: Injumatatiti mingea de tenis Luati o minge de tenis veche – una care si-a pierdut saritul – si taiati-o in jumatate cu un cutit, foarfece, lama de ras sau ferastrau.
Pasul 2: Marcati primul picior Luati un pix si, la marginea inferioara a unei jumatati a mingii de tenis, oriunde doriti, faceti un mic semn care ajunge la aproximativ jumatate de inch in sus pe partea mingii. Apoi faceti un alt semn de stilou la jumatate de inch distanta de acesta. Acest set de semne reprezinta primul „picior" al trepiedului tau.
Pasul 3: Marcati al doilea si al treilea picior Marcati al doilea picior deplasandu-va la un centimetru si jumatate de-a lungul marginii mingii si facand un semn acolo si un semn la jumatate de inch de acesta. Repetati acest proces inca o data, facand un al treilea set de semne la un centimetru si jumatate distanta de al doilea set.
Pasul 4: Taiati picioarele Aplatizati mingea si taiati, in linie dreapta, spatiul dintre cele trei „picioare" pe care tocmai le-ati creat cu semnele stiloului. Cand eliberati mingea, veti avea o cupola cu trei picioare care sunt separate prin arcuri.
Pasul 5: Taiati o gaura in partea de sus In partea de sus a cupolei, desenati un cerc de dimensiunea unui sfert si taiati-l. Sfat Puteti, de asemenea, sa decupati un mic patrat adiacent cercului pentru a face un design pentru gaura cheii; acest lucru va va permite sa inclinati trepiedul in directii diferite.
Pasul 6: Creati saibe Luati cealalta jumatate de minge de tenis si taiati doua cercuri din ea, fiecare cu un diametru de aproximativ un centimetru si jumatate. Apoi taiati o gaura de un sfert de inch in centrul mort al fiecarui cerc pentru a face doua saibe. Sfat Daca aveti un perforator sau un burghiu cu un sfert de inch, utilizati-l pentru a face gaurile centrale.
Pasul 7: Incepeti asamblarea trepiedului Luati un surub mecanic din nailon de un sfert de inch cu un inch, cu 20 de filete si tineti-l astfel incat sa fie indreptat in sus, cu capul surubului in partea de jos. Acum impingeti una dintre saibe, cu partea rotunjita in sus, pana la capat, pana cand atinge capul surubului.
Pasul 8: Terminati asamblarea trepiedului Apoi, impingeti cupola trepiedului in jos peste masina de spalat. In cele din urma, impingeti a doua saiba, cu partea rotunjita in sus, in jos, deasupra domului. Masina de spalat, cupola si masina de spalat ar trebui sa se potriveasca perfect impreuna.
Pasul 9: Atasati camera Gasiti orificiul de montare a trepiedului care se afla in partea de jos a tuturor camerelor, atat de film, cat si digitale, si plasati-l peste surubul care iese din trepiedul pentru minge de tenis.
Voila! Ai un trepied de buzunar pentru camera. Stiati? O minge de tenis este totusi buna daca sare intre 5inci (1,3 m) si 58 inci(1,4 m) cand este scapata de la o inaltime de 100 de inci.(2.5 m)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.