Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Obidos- Portugalia
1.262 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piata Santa Maria din Obidos, Portugalia
63 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Portugalia
1.410 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aveiro Portugalia
31 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Funchal Madeira -Portugalia
1.148 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Coimbra Portugalia
33 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Castelul Leiria-Portugalia
249 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Barcelos-Portugalia
449 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Abrantes (Portugalia)
1.545 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cafe Majestic din Porto, Portugalia
742 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Obidos-Portugalia

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.02.2024  Adauga la favorite 21 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
In districtul portughez Leiria se gaseste orasul Obidos, care are un minunat centru istoric, inconjurat de ziduri cu creneluri clasice. Satul este un labirint de strazi pietruite si case vopsite in alb, decorate cu flori si cu nuante de vopsea galbena si albastra care il fac cu adevarat de neuitat.

Acest sat fermecator este o atractie turistica uriasa pentru toti iubitorii de istorie care vin sa viziteze castelul impresionant, sa participe la numeroase evenimente si activitati culturale sau sa petreaca cateva zile intr-unul dintre cele mai romantice locuri din Portugalia. Pierde-te pe strazile sale inclinate, plimba-te pe zidurile antice ale orasului si lasa-te purtat in istoria acestui muzeu in aer liber.

Ce se poate vizita in Obidos:

Castelo de Obidos: construit de arabi si oferit mai tarziu ca zestre a mai multor regine, cum ar fi Regina Santa Isabel si Regina Leonor, o vizita la Castelul Obidos este obligatorie.
Igreja Matriz de Santa Maria, Igreja da Misericordia si Igreja de Sao Pedro: Toate aceste biserici sunt adevarate sanctuare din Obidos si fiecare este o opera de arta in sine.
Porta da Vila: intrarea principala in orasul Obidos este o poarta dubla, al carui interior este acoperit cu placi de ceramica frumoase din secolul al XVIII-lea.
Museu Municipal de Obidos: Muzeul Obidos a fost inaugurat in 1970 si cuprinde mai multe lucrari religioase.
Ce se poate manca in Obidos:

Ginjinha no vidro: rosu inchis la culoare, ginja este un lichior cu doua varietati diferite: lichiorul simplu (tarie) si lichiorul cu fructe, cum ar fi visine si uneori aromatizat cu vanilie sau cu bete de scortisoara. In Obidos, oamenii beau acest lichior de obicei dintr-un pahar mic (shot) facut din ciocolata care poate fi mancat apoi!
Ciocolata: in fiecare an, orasul Obidos gazduieste Festivalul International al Ciocolatei. Pe langa vizitarea minunatelor sculpturi de ciocolata pe care le prepara, puteti gusta si unele dintre cele mai bune dulciuri din lume. In acest an, festivalul ciocolatei se desfasoara in perioada 25 aprilie - 5 mai.
Paine: in Obidos gasiti unele dintre cele mai bune varietati de paine, coapte in cuptor traditional portughez, pe lemne.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.