Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Yokohama-Japonia
25 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Yokohama - Japonia
747 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Yokohama-Gradina Sankeien
29 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Osaka Aquarium Kaiyukan
38 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Japonia
1.242 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hanoi-Vietnam
1.422 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insulelor Turneffe-Belize
99 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Atelierul Brancusi din Paris
231 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  UShaka Marine World
839 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Templele preistorice Hagar Qim si Mnajdra
250 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Minato Mirai 21-Yokohama

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.02.2024  Adauga la favorite 33 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Minato Mirai 21 (みなとみらい 21) este o zona urbana de pe litoral din centrul orasului Yokohama al carei nume inseamna „portul viitorului". Are multe cladiri mari, inclusiv Turnul Landmark, care a fost cea mai inalta cladire din Japonia din 1993 pana in 2014. Zona a fost un santier naval mare pana in anii 1980, cand a inceput dezvoltarea pentru a o transforma intr-un nou centru oras.

Minato Mirai este binecuvantat cu o locatie excelenta de-a lungul apei si are o multitudine de atractii. Vizitatorii din zona vor putea gasi centre comerciale, hoteluri, un centru de conventii, un parc de distractii, un centru de relaxare cu bai termale , muzee si spatiu de parc.


Minato Mirai noaptea (Turnul Landmark, Turnurile Reginei si Roata Cosmo World)
Situate de-a lungul malului apei, cladirile din districtul Minato Mirai Chuo („cartierul central") formeaza orizontul distinctiv al orasului Yokohama. La 296 de metri, Turnul Landmark este cea mai recunoscuta caracteristica. Cele trei Turnuri ale Reginei sunt situate langa, fiecare fiind putin mai scurt decat urmatorul, urmat de Yokohama Bay Hotel Tokyu si de centrul de conventii Pacifico, unul dintre cele mai mari din Japonia, care include Hotelul Intercontinental rotunjit . Districtul se extinde in interior, unde reamenajarea este inca in curs.

Legat de districtul Chuo, vizavi de Pacifico, este o insula mare creata de om, care constituie districtul Minato Mirai Shinko („noul district portuar"). Cea mai recunoscuta caracteristica a insulei este Roata Cosmo World, care afiseaza ora si a fost de ceva timp considerat cel mai mare ceas din lume.

Divertisment
Exista multe optiuni de divertisment in zona. Turnul Landmark are un observator la etajul 69 numit Sky Garden. Parcul de distractii Cosmo World este intins de-a lungul malului, langa Turnurile Reginei si pe insula artificiala din districtul Shinko si ofera atat montagne russe interesante, cat si atractii pentru copii. Pentru divertisment mai relaxat exista Manyo Club, un loc minunat pentru relaxare.


Observatorul Sky Garden
Orar: 10:00 - 21:00 (pana la 22:00 sambata)
Admiterea se incheie cu 30 de minute inainte de ora de inchidere.
Intrare: 1000 yeni (900 yeni daca rezervati prin Klook )
Situata la 273 de metri in aer, Sky Garden a Turnului Landmark este unul dintre cele mai inalte observatoare din tara. Liftul care duce vizitatorii pana la observator era cel mai rapid din lume cand a fost construit. Exista un bar la observator cu vederi impresionante ale zonei inconjuratoare.

Cosmo World
Orar: 11:00 - 20:00 (mai lung in weekend si vara, mai scurt in timpul iernii)
Inchis: in majoritatea zilelor de joi (vezi calendarul )
Intrare: fara taxa de intrare, atractiile costa 300-900 yeni fiecare
Parcul de distractii Cosmo World are o mana de plimbari cu montagne russe, atractii de carnaval, o zona pentru copii si o roata mare care functioneaza ca un ceas. Seara parcul este iluminat si se adauga la vederea nocturna a orasului.

Manyo Club
Orar: Intotdeauna deschis
Inchis: Fara zile de inchidere
Admitere: 2950 yeni (2730 yeni daca rezervati prin Klook )
Retineti ca unele dintre servicii necesita taxe suplimentare.
Manyo Club este un centru spa si de relaxare, care ofera bai cu izvoare termale cu apa adusa zilnic cu camionul din Peninsula Izu . Serviciile platite includ acupunctura, terapia cu presiune a picioarelor si diferite stiluri de masaj. Alte servicii includ restaurante, acces la internet si sali de relaxare.

Yokohama Air Cabin
Orar: 10:00 - 21:00
Inchis: fara zile de inchidere
Taxa: 1000 yeni (dus), 1800 yeni (dus-intors)
Yokohama Air Cabin este un teleferic lung de aproximativ 600 de metri care leaga gara Sakuragicho de parcul Unga, langa complexul comercial World Porters si nu departe de depozitele Akarenga. O plimbare nu numai ca ofera vederi frumoase asupra peisajului urban, dar ofera si o alternativa convenabila la o plimbare de 15 minute.
Cumparaturi si mese
Minato Mirai ofera vizitatorilor o gama larga de oportunitati de cumparaturi. Landmark Plaza si Queen's Towers au multe etaje pline cu tipuri tipice de magazine si restaurante pe care te-ai astepta sa le gasesti la mall-urile. Pe insula creata de om din districtul Shinko, cumparatorii vor gasi o selectie mai unica de marfuri la World Porters Mall si la depozitele de caramida rosie.


Piata Reginei
Orar: Majoritatea magazinelor sunt deschise intre orele 11:00 si 20:00 (majoritatea restaurantelor pana la ora 22:00)
Inchis: fara zile obisnuite de inchidere
Piata Reginei este situata la etajele inferioare ale celor trei Turnuri ale Reginei. Ofera o varietate de magazine si restaurante, inclusiv diverse magazine de marca binecunoscuta. Gara Minato Mirai este situata la subsol.

Landmark Plaza
Orar: Cele mai multe magazine sunt deschise intre orele 11:00 si 20:00 (majoritatea restaurantelor pana la ora 22:00)
Inchis: fara zile de inchidere
Landmark Plaza este situat chiar langa Piata Reginei si este situat langa Turnul Landmark. Cele cinci etaje ale Landmark Plaza au o varietate similara de magazine si restaurante cu cele gasite in Turnurile Reginei, inclusiv un Centru Pokemon la etajul 4.

Depozite din Caramida Rosie
Orar: Majoritatea magazinelor sunt deschise intre orele 11:00 si 20:00 (restaurante pana la ora 23:00)
Inchis: fara zile de inchidere
Depozitele din caramida rosie („Akarenga Soko" in japoneza) deserveau zona cand era port, dar de atunci au fost transformate. Ele ofera acum o atmosfera unica pentru cumparaturi. Cele doua cladiri au o serie de magazine care ofera produse interesante, precum si cateva restaurante si spatiu dedicat evenimentelor si expozitiilor.

Portarii lumii
Orar: Majoritatea magazinelor se deschid intre orele 10:30 si 21:00 (restaurante intre orele 11:00 si 23:00)
Inchis: doua zile de inchidere neregulata pe an
World Porters Mall are sase etaje, fiecare fiind dedicat unei anumite teme. De la parter in sus, sunt mancare, moda, sport si hobby, casa si viata, broadway (cinema), relaxare si interioare. Etajul Broadway are un cinematograf si un centru de distractie. Etajul alimentar include un supermarket extins.

Yokohama Hammerhead
Orele variaza, de obicei intre 11:00 si 20:00 (restaurante pana la ora 23:00)
Yokohama Hammerhead este un terminal international de croaziera, care, pe langa facilitatile de imigrare, contine un hotel Intercontinental si o colectie mica, dar placuta de magazine si restaurante.

Marine & Walk Yokohama
Orar: 11:00 - 20:00 (restaurante pana la 23:00)
Inchis: fara zile de inchidere
Marine & Walk Yokohama este un centru comercial placut in aer liber de-a lungul malului apei, cu buticuri la moda si optiuni alimentare. Folosind caramizi rosii, designul complexului se imbina frumos cu depozitele istorice din apropiere.

Mark este Minatomirai
Magazine: 10:00 - 20:00 (pana la 21:00 in zilele de vineri si in weekend)
Restaurante: 11:00 - 23:00
Mark is Minatomirai este un centru comercial mare situat de-a lungul placutei zone pietonale „Grand Mall Park" care duce de la Landmark Tower in directia Gara Yokohama. Complexul ofera o mare varietate de magazine si restaurante pe opt etaje.
Muzee
Exista mai multe muzee in districtul Minato Mirai, inclusiv galeria de arta municipala si muzee din portul Yokohama, transport maritim, industrie si tehnologie.


Nippon Maru si Muzeul Portului Yokohama
5 minute de mers pe jos de la statiile Minato Mirai si Sakuragicho
Orar: 10:00 - 17:00 (intrare pana la 16:30)
Inchis: Luni (sau ziua urmatoare daca luni este sarbatoare ), Sarbatori de Anul Nou
Intrare: 400 yeni (Nippon Maru) , 500 yeni (muzeu), 800 yeni (ambele)
Construita in 1930, Nippon Maru este o nava cu vele retrasa, care este andocat permanent la Minato Mirai si este deschisa publicului. Vizavi de nava se afla Muzeul Portului Yokohama, care se concentreaza pe istoria portului si pe subiecte maritime mai largi.

Muzeul Cupei Taiteilor
10 minute de mers pe jos de la statiile Minato Mirai si Sakuragicho.
Orar: 10:00 - 18:00 (intrare pana la 17:00)
Inchis: marti (sau ziua urmatoare daca marti este sarbatoare ), sarbatori de Anul Nou
Intrare: 500 yeni (in plus ateliere)
Acest muzeu distractiv urmareste istoria taiteilor instant cu exponate interactive, arta moderna si experiente practice. Pentru o taxa mica, vizitatorii isi pot proiecta propriile taitei cu ceasca sau pot face taitei instant ramen de la zero (rezervare este necesara). Exista, de asemenea, o zona de alimentatie care serveste preparate cu taitei din intreaga lume.

Muzeul de Arta Yokohama
Inchis pentru renovare pana pe 14 martie 2024
Muzeul are sapte galerii; trei pentru expunerea lucrarilor din colectia permanenta, unul pentru fotografie si trei pentru expozitii speciale (patru pe an). Muzeul se concentreaza pe arta contemporana, precum si pe Yokohama in sine, pe oras, pe rolul sau ca port si pe artistii sai.

Muzeul Industrial Mitsubishi Minatomirai
5 minute de mers pe jos de la Gara Minato Mirai
Orar: 10:00 - 15:00 (pana la 16:00 in weekend si sarbatorile nationale )
Admiterea se termina cu 30 de minute inainte de ora de inchidere.
Inchis: marti si miercuri (sau ziua urmatoare daca marti sau miercuri este sarbatoare ), intrare de Anul Nou
: 500 de yeni
Muzeul are sase zone: spatiu, ocean, transport, descoperire in viata de zi cu zi, cautare de mediu si tehnologie. Este prezentat prezentul si viitorul temei fiecarei zone, cu multe elemente interactive precum simulatoare pe computer. Muzeul pare in general orientat catre copii.
Cea mai centrala statie este Gara Minato Mirai de pe linia Minato Mirai, care se afla la subsolul Pietei Reginei, la doua statii de Gara Yokohama (3 minute, 200 de yeni).

Minato Mirai este, de asemenea, usor accesibil din gara Sakuragicho pe linia JR Negishi (linia Keihin-Tohoku), care este la doar o statie de gara Yokohama (3 minute, 150 de yeni). Statia este deservita si de linia de metrou Yokohama.

Yokohama Air Cabin este un teleferic urban care leaga Gara Sakuragicho de districtul Shinko din Minato Mirai (1000 de yeni pe sens sau 1800 de yeni pentru o calatorie dus-intors).

Autobuzul Akaikutsu Loop conecteaza gara Sakuragicho cu World Porters, depozitele de caramida rosie si alte atractii din centrul Yokohama, in timp ce Bayside Blue Bus conecteaza gara Yokohama cu Minato Mirai si alte obiective din centrul Yokohama. Costa 220 de yeni per cursa sau 500 de yeni pentru un permis de o zi.

Minato Mirai poate fi accesat si cu barcile „Sea Bass". Pleaca din Yokohama Bay Quarter (500 de metri de iesirea de est a statiei Yokohama) si se opresc la complexul Yokohama Hammerhead (15 minute, 700 de yeni pe sens) si la depozitele de caramida rosie (15-25 de minute, 800 de yeni pe sens) inainte de a continua. la Parcul Yamashita (Parcul Yamashita nu este deservit in prezent din cauza lucrarilor de constructie pana in primavara anului 2023). Barcile pleaca de 2-3 ori pe ora, dar doar aproximativ jumatate dintre ele se opresc la complexul Yokohama Hammerhead.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.