Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Furt calificat (SUA-Mexic) 2016) Thriller
1.321 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ultimul pasager (SUA 2013) Actiune,Mister
1.686 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
  Inca un tren de jefuit (SUA 1971)
1.833 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  Intrusul (SUA 2016) Drama,Thriller /
1.654 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Gloante ratacite (SUA 2016) Thriller
1.842 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Spiders (SUA 2013) Thriller
2.734 vizite - 0 comentarii
adaugat de klio
 
  Singura aici (SUA 2016) Thriller / 97 minute
2.311 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fata in fata (SUA 1997) Actiune,Thriller /
1.485 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Style (India 2016) Actiune,Romantic.Thriller
1.250 vizite - 0 comentarii
adaugat de alba
 
  Masina de bani(SUA 2016) Drama-Thriller
1.160 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Fata din tren (SUA 2016) Thriller

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 18.01.2024  Adauga la favorite 93 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
The Girl on the Train
IMDB

Regia Tate Taylor

Rachel Watson este o alcoolica in curs de recuperare, care merge fara rost cu trenul in New York City in fiecare zi, dupa ce si-a pierdut slujba si casnicia. Din tren, ea se fixeaza cu vietile fostului ei sot Tom, ale noii sale sotii Anna si ale vecinilor lor, Scott si Megan Hipwell; Megan a lucrat pentru Tom si Anna ca dadaca pentru copilul lor, Evie, dar a renuntat recent.

In timpul casatoriei cu Tom, Rachel a devenit deprimata din cauza infertilitatii ei si a dezvoltat o problema cu bautura care a dus la intreruperi continue si la un comportament distructiv. La un gratar tinut de seful lui Tom, ea a facut o scena in stare de ebrietate si, mai tarziu, Tom a fost concediat din cauza asta. Acum, in timp ce este in stare de ebrietate, Rachel ii hartuieste adesea pe Tom si Anna, sunandu-i in mod repetat pe tot parcursul zilei, desi isi aminteste putin despre asta odata ce se trezeste.

Intr-o dupa-amiaza, in drum spre casa, Rachel se infurie cand o vede pe Megan sarutand un strain. Ea merge sa o confrunte pe Megan, dar se trezeste in propriul ei pat cateva ore mai tarziu, plina de sange. Megan este data disparuta, iar Rachel este interogata de detectivul Riley pentru ca a fost vazuta in apropiere in acea zi. Rachel il contacteaza pe Scott, dandu-se drept prietenul lui Megan, pentru a-i spune despre aventura. El ii arata o poza cu dr. Kamal Abdic, psihiatrul lui Megan, pe care Rachel il identifica ca fiind barbatul pe care l-a vazut sarutand-o pe Megan. Drept urmare, Abdic este interogat ca suspect, dar le spune politiei ca Scott a fost abuziv emotional fata de Megan, iar suspiciunea se muta asupra lui.

Crezand ca Abdic este implicat in disparitia lui Megan, Rachel programeaza o intalnire cu el, dar ajunge sa discute despre propriile probleme emotionale. Abdic isi aminteste de o sesiune cu Megan in care a dezvaluit ca a avut un copil cand era foarte mica. Copilul s-a inecat din greseala in cada si Megan nu s-a iertat niciodata pentru asta. Megan este gasita moarta si testele arata ca era insarcinata, dar nici Scott, nici Abdic nu au fost tatal. Scott intra in casa lui Rachel si o confrunta agresiv pentru ca l-a mintit ca o cunoaste pe Megan, ca a directionat politia catre Abdic si l-a lasat ca noul suspect principal. Rachel incearca sa raporteze politia asupra agresiunii, crezand ca violenta lui Scott sugereaza ca ar fi ucis-o pe Megan, dar Riley spune ca a fost exclus ca suspect, deoarece exista filmari CCTV cu el intr-un bar in acel moment.

In tren, Rachel o vede pe Martha, sotia fostului sef al lui Tom si isi cere scuze pentru comportamentul ei la gratar unde crede ca a spart un platou, a aruncat mancare si a insultat-o ​​pe Martha; aceasta din urma afirma ca s-a imbolnavit si a tras un pui de somn in camera lor de oaspeti, contrar a ceea ce credea ea si, de fapt, Tom a fost concediat pentru ca si-a hartuit sexual colegii de munca. Rachel isi da seama ca Tom si -a plantat amintiri false in cap in timpul consumului ei de baut si a fost, de asemenea, violent fizic cu ea in timpul intreruperilor de curent, ceea ce explica ranile pe care le-a avut cand s-a trezit. Intre timp, Anna il suspecteaza pe Tom ca insala si gaseste in secret un telefon mobil ascuns in casa lor; salutul din mesageria vocala dezvaluie ca telefonul i-a apartinut lui Megan.

O Rachel acum treaz isi aminteste ca in ziua disparitiei lui Megan, ea a surprins-o pe Megan intalnindu-se cu Tom, iar acesta a lovit-o cand a incercat sa-i confrunte. Realizand ca Tom a ucis-o pe Megan cand aceasta a refuzat sa-si avorteze copilul, Rachel o avertizeaza pe Anna, care este deja constienta. Cand ambele femei se confrunta cu Tom, acesta devine furios, incearca sa o forteze pe Rachel sa bea din nou alcool, ii arunca bautura in fata si apoi o tranteste in stare de inconstienta. Cand Rachel se trezeste, fuge spre usa din fata, dar aceasta este incuiata. Tom incearca sa o sugrume in timp ce Anna se uita din varful scarilor, o pazeste pe Evie. Rachel trece inapoi prin bucatarie si ridica un tirbuson. Afara, Tom o apuca si — in timp ce se intoarce — il injunghie in gat cu tirbusonul. Anna apare apoi si o rasuceste mai adanc in gatul lui Tom, ucigandu-l si razbunand moartea lui Megan. Intervievate de Riley, Rachel si Anna spun povesti de coroborare despre uciderea lui Tom in autoaparare, dupa ce acesta a recunoscut ca a fost ucigasul lui Megan. Anna recunoaste ca Rachel a avut dreptate in toate.

Mai tarziu, Rachel viziteaza piatra funerara a lui Megan la un cimitir si afirma: „Suntem legati pentru totdeauna acum, noi trei, legati pentru totdeauna de povestea pe care am impartasit-o". Mai tarziu, ea sta pe partea opusa a trenului, sperand intr-o noua viata.

Distribuie
Emily Blunt in rolul lui Rachel Watson, o divortata singura si alcoolica
Rebecca Ferguson ca Anna Watson, un agent imobiliar si sotia lui Tom
Haley Bennett ca Megan Hipwell, bona lui Anna si Tom
Justin Theroux ca Tom Watson, fostul sot al lui Rachel si actualul sot al Annei
Luke Evans in rolul lui Scott Hipwell, sotul lui Megan
Allison Janney ca DS. Riley, un detectiv
Edgar Ramirez in rolul dr. Kamal Abdic, psihiatrul lui Megan
Lisa Kudrow ca Martha, sotia fostului sef al lui Tom
Laura Prepon in rolul lui Cathy, prietena de facultate, colega de camera si proprietara lui Rachel
Darren Goldstein in rolul „ Man in the Suit ", un strain care este martor la comportamentul lui Rachel


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.