Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  SUA: Secretele atacurilor din 11 septembrie 2001
221 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  MISTERUL DE LA BALOTESTI
1.065 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prosper Merimee
346 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  9/11 prin ochii lui George W. Bush
545 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Conflicte intr-un rau - Documentar despre animale salbat
84 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Regii Frantei: Ludovic al XIV-lea, Regele Soare
57 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Primul Razboi Mondial - Iadul
1.191 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iulia Hasdeu
1.013 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Inamici inventati
512 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ultimul spectacol Maurer si Ceausescu
688 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Incontestabil – Coincidentele de la 11 septembrie

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.09.2023  Adauga la favorite 97 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Incontestabil – Coincidentele de la 11 septembrie ridica intrebari dificile despre atacurile din 2001 si pune la indoiala, cu argumente solide, acuratetea relatarilor mass-media din acea zi fatidica. Realizatorul britanic Tony Rooke prezinta dovezi ca una dintre cladirile din complexul World Trade Center (cladirea nr. 7) a fost demolata controlat in ziua de 11 septembrie 2001.

Pentru sustinatorii ideii de redeschidere a investigatiei autoritatilor SUA cu privire aceste evenimente, demolarea cladirii nr. 7 este cea mai importanta dovada ca raportul Comisiei pentru 11 septembrie, finalizat in 2004, nu se sustine cu argumente. De exemplu, raportul nici macar nu mentioneaza prabusirea acestei cladiri, eveniment petrecut la sapte ore de la caderea turnurilor gemene.

Mai mult (si inexplicabil, daca luam in considerare varianta oficiala a evenimentelor), BBC, CNN si alte cateva institutii de presa majore au inceput sa relateze despre colapsul celei de-ai treia cladiri (cladirea nr. 7), cu 20 de minute inainte de caderea acesteia. Pentru cei care suspecteaza ca la mijloc este o conspiratie, aceste „coincidente" confirma ca oamenii de presa implicati in aceasta poveste au avut informatii despre atacuri cu ceva timp inainte de producerea lor sau, cel putin, ca li s-au transmis astfel de date de catre alti oameni care stiau dinainte cum vor decurge evenimentele.

Totusi, de ce a trebuit sa fie demolata si clairea nr. 7? Asa cum afirma un politist intervievat in in Incontestabil – Coincidentele de la 11 septembrie, cladirea era intesata de „cuiburi de viespi" ale serviciilor speciale americane: birouri ale CIA, ale Departamentului Apararii, ale Serviciului Secret si ale altor institutii. Multi experti in demolari au afirmat, dupa ce au vazut inregistrarile cu colapsul cladirii nr. 7, ca acest edificiu a fost daramat prin explozii controlate, doar asa se explica simetria perfecta care se poate observa doar in cazurile de demolari executate in mod profesionist.

Punctul forte al filmului in Incontestabil – Coincidentele de la 11 septembrie consta in aranjarea unei cantitati enorme de dovezi video, argumente tehnice si declaratii ale expertilor si martorilor intr-o forma usor de urmarit si inteles, care reuseste sa ne convinga ca mai exista o multime de intrebari care inca nu au primit raspuns.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.