Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cel mai inalt barbat (SUA 1955) Western
1.760 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Nunta ca la greci (SUA 2002) / Comedie
3.174 vizite - 0 comentarii
adaugat de gagi
 
  Alberto Sordi - Piccola posta (1955) Comedie 95 min
6.175 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Vacanta (SUA 2006) Comedie romantica
1.911 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Frumusica (SUA 1990) Romantic
1.506 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dulcea otrava (SUA 1968) Comedie Anthony Perkins
585 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Saruta-ti Verisorul (SUA 2008) Comedie /
2.064 vizite - 0 comentarii
adaugat de borsa
 
  Sora mea, Eileen (SUA 1955) Comedie Jack Lemmon
1.560 vizite - 0 comentarii
adaugat de klio
 
  Paterson (SUA .Fr. Ger2016) Comedie romantica
540 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pana Alba (SUA 1955) Western
1.584 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Picnic (SUA 1955) Comedie romantica /

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.09.2023  Adauga la favorite 107 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.
   
 
Picnic 1955
Regia Joshua Logan
IMDb 7.0
In dimineata Zilei Muncii din 1955, un vagabond , un tren de marfa il aduce pe Hal Carter intr-un oras din Kansas pentru a-si vizita prietenul de fraterni-tate Alan Benson. In timp ce sta cu buna Helen Potts, el o intalneste si pe iubi-ta lui Alan, Madge Owens, pe sora lui Madge, Millie, si pe mama lor. Alan este fericit sa-l vada pe „acelasi vechi Hal" si ii arata lui Hal operatiunile intinse ale familiei sale cu lifturile de cereale. Alan ii promite lui Hal o slujba stabila ca „cuperator de grau" si il invita sa participe la picnicul de Ziua Muncii din oras.

La picnic, Hal isi imparte atentia intre Madge, Millie si profesoara de varsta mijlocie Rosemary, care este insotita de prietenul ei, domnul Howard Bevens. Dupa ce Hal danseaza cu Madge, un Rosemary in stare de ebrietate il ataca, rupandu-i camasa si provocand o scena. Alan il invinovateste pe Hal si spune ca este jenat ca l-a invitat pe Hal. Pana acum o multime se uita, iar Hal fuge in intuneric.

Madge il urmareste pe Hal pana la masina lui Alan si intra cu el. Langa rau, el ii spune ca a fost trimis la scoala reformata cand era baiat pentru ca a furat o motocicleta si ca intreaga lui viata este un esec. Ei se saruta. In afara casei lui Madge, ei promit sa se intalneasca dupa ce ea isi termina munca in seara urmatoare. Hal se intoarce la casa lui Alan pentru a returna masina, dar Alan a sunat la politie si vrea ca Hal sa fie arestat. Hal fuge din casa in masina lui Alan, iar politia urmareste aproape in spate. Hal apare la apartamentul lui Howard, cerand sa-si petreaca noaptea acolo. Howard este foarte intelegator si acum are propriile sale griji: Rosemary l-a implorat sa se casatoreasca cu ea. Inapoi la casa lui Owens, Madge si Millie plang sa doarma in camera lor comuna.

A doua zi dimineata, Howard vine la casa lui Owens, intentionand sa-i spuna lui Rosemary ca vrea sa astepte, dar la vederea lui ea este nespus de bucu-roasa, crezand ca a venit sa o ia. Howard este de acord cu neintelegerea. Cand trece pe langa Madge pe scari, el ii spune ca Hal se ascunde pe bancheta din spate a masinii sale. Hal poate scapa inainte ca celelalte femei sa decoreze cu bucurie masina lui Howard. In timp ce Howard si Rosemary pleaca fericiti la Ozarks , Hal si Madge se intalnesc la un sopron din spatele casei. El ii spune ca o iubeste si ii cere sa se intalneasca cu el in Tulsa , unde se pot casatori si el poate obtine un loc de munca la un hotel ca bellhop .si operator de lift. Doam-na Owens ii gaseste langa sopron si ameninta ca va chema politia. Madge si Hal se imbratiseaza si se saruta. Hal alearga sa prinda un tren de marfa care trece, strigandu-i lui Madge: "Ma iubesti! Ma iubesti!" Sus, in camera lor, Millie ii spune lui Madge sa „faca ceva stralucitor" pentru o data in viata si sa mearga la Hal. Madge isi face o valiza mica si, in ciuda lacrimilor mamei ei, se urca intr-un autobuz spre Tulsa.

Distribuie
William Holden ca Hal Carter
Kim Novak ca Marjorie „Madge" Owens
Rosalind Russell ca Rosemary Sydney
Betty Field ca Flo Owens
Susan Strasberg ca Millie Owens
Cliff Robertson ca Alan Benson
Arthur O'Connell ca Howard Bevans
Verna Felton ca Helen Potts
Reta Shaw ca Irma Kronkite
Raymond Bailey ca domnul Benson
Nick Adams ca Bomber


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.