Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Biletul de Craciun (SUA 2015) Drama
1.340 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dark Summer - Vara intunecata (SUA 2015) Thriller 81 min
3.650 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cinci piese usoare (SUA 1970) Drama
1.140 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mi-am ucis BFF-ul (SUA 2015) Drama
574 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O femeie intretinuta (SUA 2015) Drama
1.839 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fata de pe margine (SUA 2015) Drama
872 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sneaky Pete (SUA 2015) Crima,Drama
653 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dincolo de intuneric (SUA 2012) Drama Thriller
478 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Siddhartha (SUA 1972) Drama,Mister
1.326 vizite - 0 comentarii
adaugat de alba
 
  Deci, ai spus Da (SUA 2015) Drama
1.084 vizite - 0 comentarii
adaugat de alin
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Cea mai lunga calatorie (SUA 2015) Drama

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.05.2021  Adauga la favorite 298 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.1
   
 
The Longest Ride

Nota IMDb 7.1
Regia
George Tillman Jr.



Calaretul profesionist de tauri Luke Collins ( Scott Eastwood ) se intalneste cu Sophia Danko ( Britt Robertson ), studenta la arta la Universitatea Wake Forest , dupa ce participa la un spectacol. In drum spre casa de la prima intalnire, observa un accident de masina in padure si ajuta la salvarea unui barbat in varsta din vehicul, impreuna cu o cutie plina de scrisori.

In spital, Sophia il viziteaza pe barbatul de 91 de ani pe care l-a salvat, Ira Levinson ( Alan Alda ). El explica ca scrisorile sunt ceea ce el i-a scris cand era adolescent raposatei sale sotii, Ruth, iar aceasta ii ofera sa-i citeasca, care povesteste despre cum s-au intalnit si s-au indragostit in 1940. In flashback-uri, Ruth ( Oona Chaplin ) ii spune unei tinere Ira ( Jack Huston ) ca isi doreste o familie mare, iar acesta ii propune in cele din urma inainte de a pleca sa lupte in al doilea razboi mondial. Cu toate acestea, Ira este impuscat in timpul unui atac si este informat ulterior ca nu mai poate avea copii, stire care provoaca distanta intre Ruth si el cand se intoarce. Indiferent, ei decid sa o faca sa functioneze si sa se mute impreuna, decorand casa cu multe picturi pe care Ruth si el le iubesc.

In zilele noastre, Ira este mutata intr-un azil de batrani unde Sophia continua sa o viziteze. Luke continua calareata ca Sophia si se indragosteste. Luke participa la o expozitie de arta cu Sophia, pe care o considera dezinteresanta si isi dau seama cat de diferite sunt cele doua lumi ale lor; Luke spune ca nu simte ca relatia lor va functiona. Sophia merge la Ira pentru sfaturi, care ii spune cum el si Ruth au reusit sa functioneze. In flashback-uri, se dezvaluie ca Ruth, o profesoara de scoala, s-a atasat de un tanar student numit Daniel McDonald dupa ce a aflat ca ea si Ira nu vor avea copii. Au vrut sa-l adopte, dar rudele indiferente ale lui Daniel nu au permis acest lucru.

Luke este ranit in timp ce calareste si este dus de urgenta la spital. Este sfatuit sa nu mai calatoreasca din nou, dar refuza sa accepte ca cariera sa s-a incheiat. Dupa o cearta, Luke si Sophia se despart. In flashback-uri, Ira si Ruth se despart pentru ca ea nu poate vedea o viata fara copii in viitorul lor. Cu toate acestea, saptamani mai tarziu, Ruth se intoarce pentru ca nu poate trai fara Ira. Zeci de ani mai tarziu, acum in varsta de 80 de ani, Ira se trezeste si afla ca Ruth a murit in somn. Intr-o noapte, o femeie ii bate la usa, pretinzand ca este sotia lui Daniel McDonald, copilul pe care aproape l-au adoptat cand erau mai mici, si o informeaza pe Ira ca Daniel, care a devenit ulterior profesor de fizica si astronomie, a murit. Ea ii da un portret al lui Ruth pe care il pictase Daniel, cu un mesaj pe spate pe care scria: „Ruth Levinson, profesoara de clasa a III-a.Mi-a spus ca as putea fi orice as vrea sa fiu cand voi fi mare ".

Sophia si Luke sunt contactati de avocatul lui Ira, care le spune ca Ira a murit si va avea loc o licitatie pentru colectia sa de picturi. Intre timp, Luke castiga ultima sa cursa si campionatul, dar se simte dezamagit, deoarece Sophia nu este acolo pentru a-l impartasi cu el. Merge la licitatie si cumpara prima piesa de arta, „Portretul lui Ruth" al lui Daniel. Sophia si Luke se impaca cu un sarut dupa ce acesta ii spune ca nu va mai calari pentru ca ceea ce isi doreste cu adevarat este sa fie cu ea pentru tot restul vietii. Licitatorul dezvaluie apoi ca Ira a facut o clauza in regulile licitatiei: cine cumpara portretul lui Daniel va primi intreaga colectie, care valoreaza aproape 200 de milioane de dolari, deoarece aceasta este piesa de arta care a insemnat cel mai mult pentru el.

Un an mai tarziu, Luke si Sophia, acum casatoriti, au construit un muzeu dedicat lui Ira si Ruth si picturilor lor. Luke o duce pe Sophia la Black Mountain College, unde Ira si Ruth isi petreceau aniversarea nuntii. Ei stau sub acelasi copac si citesc impreuna scrisorile lui Ira.

Distributie
Scott Eastwood in rolul lui Luke Collins
Britt Robertson in rolul Sophia Collins (nascuta Danko)
Alan Alda in rolul Ira Levinson
Melissa Benoist in rolul Marcia
Jack Huston in rolul tinerei Ira
Oona Chaplin ca Ruth
Lolita Davidovich in rolul Linda Collins
Gloria Reuben in rolul Adrienne Francis
Barry Ratcliffe in calitate de licitator
Peter Jurasik in rolul lui Howie Sanders
Brett Edwards in rolul lui Jared Middleton
Hunter Burke in rolul lui David Stein
Alina Lia in rolul lui Brooke
Rango taurul ca pe Sine [4]


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.