Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  . Interlaken, Elvetia
479 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iseltwald -Bijuteria ascunsa a Elvetiei
93 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vacanta in Elvetia- Ghid de calatorie
673 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  . Trecatoarea Oberalp, Elvetia.
559 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  20 CELE MAI BUNE LOCURI DE VIZITAT IN ELVETIA
64 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Castelul Spiez Elvetia
676 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lauterbrunnen, Elvetia,
138 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Wildhaus-Elvetia
1.330 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lucerne-Elvetia
1.522 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Klein Matterhorn-Elvetia
1.158 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Brienz, Elvetia

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.06.2023  Adauga la favorite 100 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Brienz este situat in mijlocul unor munti fermecati, la capatul estic al lacului Brienz, de culoare turcoaz. Satul confortabil este punct de plecare pentru excursii in Oberlandul Bernez, Muzeul in aer liber Ballenberg, dar si la Lucerna sau Interlaken sau peste trecatorile alpine din apropiere.

Descriere
Probabil cea mai romantica parte din Brienz este Brunngasse, care, dupa ce a primit titlul de „cea mai frumoasa strada din Europa", este binecunoscuta in strainatate. Majoritatea caselor de pe strada dateaza din secolul al XVIII-lea si sunt decorate cu sculpturi in lemn. Brienz, cunoscut drept „satul sculpturii", are o traditie indelungata in prelucrarea lemnului si are pana astazi o scoala de sculptura si vioara.

Iarna
Cei care cauta placerile sporturilor de iarna vor avea noroc in Axalp din apropiere, unde exista o zona mica de sporturi de iarna, potrivita pentru familii – completata cu «Axiland!» invatarea si experimentarea partiilor pentru copii - departe de agitatie. Pentru pasionatii de sporturi de zapada cu mai multa experienta exista regiunea de schi Meiringen-Hasliberg, care este, de asemenea, usor si rapid accesibila.
Vara
O plimbare de-a lungul promenadei fara trafic pe lac, pe langa porturile mici pentru barci si locurile de joaca, este o experienta racoritoare. Vara, localnicii si vizitatorii vin sa se bucure de o baie. Privelistea lacului cu dispozitii in continua schimbare este o experienta unica. Iar pentru o experienta si mai intensa la lac, va recomandam o croaziera, de exemplu la bordul istoricului vas cu aburi de salon «Lotschberg».

Cele doua gari sunt la mica distanta de punctul de imbarcare a navei: Brienz este situat pe linia de cale ferata cu ecartament ingust care leaga renumitele destinatii de vacanta Interlaken, Meiringen-Hasliberg, Brunig, Lucerna si Engelberg. Cealalta statie este mica statie de baza a caii ferate cu cremaliera cu abur in sus pe varful panorama si drumetii Brienzer Rothorn.

La Muzeul in aer liber Ballenberg, o privire asupra bucatariilor, camerelor, camerelor de zi si atelierelor din casele si fermele reconstruite autentic din Elvetia agricola, datand din secolul al XVI-lea pana in secolul al XIX-lea, demonstreaza ca acest muzeu nu este despre a arata o colectie de praf. raritati, dar in schimb este dedicat pentru a trata vizitatorii cu o experienta reala.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.