Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Geneva-Vechiul oras
1.139 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Baku-Icherisheher – Centrul vechi
74 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gornji Grad-Zagreb-Croatia
355 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul vechi-Nisa-Franta
308 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Centrul Vechi din Malaga
84 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gdansk, orasul vechi,Polonia
12 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Camaguey-Cuba
857 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sandomierz-Polonoa
6 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ano Poli (Orasul superior)-Salonic
258 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Berat, Albania
1.215 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Orasul vechi al orasului Alcudia

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.05.2023  Adauga la favorite 99 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Inconjurat de verdeata luxurianta si paduri de pini, Alcudia este unul dintre cele mai pitoresti orase din Mallorca. Acest oras medieval cu pereti minunat pastrat este cunoscut si pentru monumentele sale istorice interesante, bucataria delicioasa si festivalurile traditionale. Orasul se afla la o distanta de mare si a fost fortificat pentru a proteja impotriva piratilor care erau un pericol in Evul Mediu. Dintre strazile antice, doar portile Xara si Palma si epoca Renasterii Bastionul Sant Ferran ramane. Alcudia are o atmosfera distincta a Lumii Vechi, cu strazi medievale inabusitoare si case renascente palate. Sunt importante biserici Santa Ana si Sant Jaume si capela baroca din Sant Crist cu o imagine a lui Hristos din secolul al XV-lea. Alcudia are si situri arheologice, deoarece orasul a fost construit pe locul unei asezari romane antice. Ramasile de case romane, un forum si un amfiteatru se afla la sud de Biserica Sant Jaume.

In afara orasului se gasesc cateva atractii turistice interesante. Pentru cei care se bucura de pasari, La Albufera parcul natural din golf atrage peste doua sute de specii de pasari pe tot parcursul anului. O destinatie populara pe litoralul din apropiere este statiunea Puerto Alcudia cu plaja de nisip, promenada eleganta pe litoral si scena restaurantului. Litoralul din jurul acestei zone are si numerosi golfuri de apa curata. Fundatia Yannick & Ben Jakober este un excelent muzeu de arta moderna si contemporana (deschisa publicului marti, excursii ghidate numai de la o intalnire de miercuri pana sambata). Acest muzeu eclectic se afla la sapte kilometri de Alcudia, intr-o frumoasa gradina cu un parc de sculptura.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.