Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Santanyi - Mallorca, Spania
333 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Plajele Llucmajor
100 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Soller, Mallorca
160 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Palma Nova-Spania
794 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  1)Insulele Baleare-Spania
802 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Santa Cruz (La Palma)
189 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  C`an Pastilla-Spania
845 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Playa de Palma-Spania
867 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Los Cancajos, Spania
754 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  6)Insula La Palma
690 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Palma de Mallorca

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.05.2023  Adauga la favorite 102 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
O frumoasa capitala, Palma de Mallorca, ofera o combinatie perfecta de relaxare si cultura de pe litoral. Doua monumente impresionante, catedrala si castelul dau acestui oras prestigiul altor capitale din Europa. Gloriosul Catedral de Mallorca (La Seo) are vedere spre portul vechi si apare de la distanta ca un far de credinta. Aceasta cladire monumentala de gresie dateaza din secolul al XIII-lea, dar nu a fost terminata pana in secolul al XVII-lea. Fatada gotica splendida are decoratiuni sculpturale de catre Guillermo Sagrera. Vizitatorii sunt apreciati de interiorul catedralei, cu naosul sau inaltat pana la o inaltime de 44 de metri. Spatiul masiv acopera o suprafata de 6.600 de metri patrati. Splendid ferestre vitrate, inclusiv mai multe ferestre de trandafir (cele mai mari date din 1370) lumineaza sanctuarul cu o stralucire eterica. O mare parte din interior a fost remodelat de faimosul arhitect catalan Antoni Gaudi la inceputul secolului XX. In Capilla Real (Capela Regala), baldachinul gigantic al lui Gaudi este in forma de coroana de spini. Capilla de la Trinidad contine sarcofagii lui Kings Jaime II si III. De pe terasa de pe partea sudica a catedralei, turistii se pot bucura de o vedere magnifica asupra golfului.

Formidabilul secol al 13-lea Castillo de Bellver se afla pe o colina de trei kilometri de centrul istoric al orasului Palma de Mallorca. Odata cu o cetate regala, planul circular neobisnuit al castelului a fost influentat de arhitectura orientala. Un pod duce in curtea castelului, care este inconjurat de arcade romane si gotice. Castelul este deschis publicului si are un muzeu de istorie si o capela.

Alte atractii includ Fundacion Pilar i Joan Miro in casa in care traia artistul. Acest muzeu are o colectie excelenta de picturi, desene si sculpturi de catre artistul catalan. Pentru cei care prefera sa se relaxeze langa mare, cea mai apropiata optiune se afla langa Fundatia Miro la Cala Major. Aceasta plaja larga de nisip este foarte popular in timpul verii. Alte plaje includ Playa de Palma si Playa del Arenal.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.