Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ce verifici la o masina second hand?
194 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 RECOMANDARI cand CUMPERI o CASA
121 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tot ce trebuie sa stii
305 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Episodul 2-Eduard
576 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  IEPURI- Prima zi acasa
1.455 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Supraveghere video pentru acasa
657 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  25 de lucruri de facut pe net cand te plictisesti #2
433 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prepararea unui ruj de buze
1.209 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa alegi corect marimea la incaltaminte
546 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Si ele expira
989 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

12 lucruri -TREBUIE sa stii cand CUMPERI un RUJ

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 31.03.2023  Adauga la favorite 134 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Verifica mirosul rujului – Anumite rujuri au un miros foarte placut, iar altele din contra, unul usor neplacut, fara a fi neaparat expirate. Da-ti seama daca iti place mirosul si daca acesta se incadreaza in limitele tale olfactive . NU cumpara niciodata un ruj cu un miros suspect! Produsul poate fi vechi, expirat, si oricum nu ai vrea sa folosesti un produs care miroase neplacut.
Incearca rujul inainte de a-l cumpara! Chiar daca-l cumperi pentru tine sau il cumperi cadou, doar daca il incerci vei putea sesiza culoarea rujului, textura si aspectul sau final.O poti face direct pe buze sau pe varfurile degetelor – zona de pe varful degetului este mai asemanatoare ca textura si culoare cu cea a buzelor, in comparatie cu mana sau incheietura mainii.
Dezinfecteaza!Intodeauna roaga vanzatoarea sa-ti curete testerul rujului cu putin alcool/dezinfectant; exista in magazine produse si accesorii destinate acestui scop, inclusiv periute de unica folosinta pentru testarea produselor.
Poarta un machiaj minimalla proba! – Ideal ar fi ca atunci cand faci proba unui ruj, machiajul tau sa fie unul minimal, pentru a nu fi influentata de alte nuante existente in machiajul pe care-l porti in acel moment; Incearca sa gasesti acea nuanta care iti vine bine si fara machiaj, acea culoare si nuanta care se armonizeaza cel mai bine cu nuanta pielii tale , cu cea a parului, a ochilor.-
Demachiaza!In cazul in care doresti sa incerci mai multe rujuri, asigura-te ca ai realizat demachierea buzelor inainte de-a incerca urmatoarea nuanta, altfel risti sa fii indusa in eroare de combinatia de nuante rezultata.
Cere parerea! Nu te jena sa ceri parerea unei prietene sau ajutorul personalului instruit in acest sens. De cele mai multe ori parerea cuiva ne este de mare ajutor.
Nu te grabi! – Nu e necesar sa cumperi rujul imediat. Poti testa rujul pe parcursul intregii zile. Odata ce il porti iti vei putea da seama de cat de rezistent este acesta, de cum evolueaza culoarea pe buze. – vei putea vedea daca produsul “aluneca" sau nu in liniile fine ale buzelor depasind conturul, daca usuca sau din contra hidrateaza buzele. Deasemenea lumina din magazine te poate duce in eroare, cea mai buna in alegerea unei culori/nuante fiind lumina naturala.
Fii atenta la noile colectii – in principiu, produsele din noile colectii au o formula imbunatatita,dezvoltata in comparatie cu a celor anterioare, care sa vina in intampinarea ultimelor cerinte si nevoi ale pietii/consumatorului.

Rujurile mate – Confera o acoperire mare, cu o culoare pigmentata si un aspect final mat. Purtat ca atare, nu confera volum buzelor din punct de vedere vizual,din contra, da o senzatie de “aplatizare" . Celor care au deja buze voluminoase le vine de minune.

Pentru volum si stralucire, suprapune peste rujul mat putin gloss. Rujul mat este cel mai rezistent pe buze, insa atentie: anumite ingrediente iti pot usca buzele. Foloseste un balsam inainte.

Rujul mat nu reflecta lumina, deci toate liniile fine vor fi mai vizibile. Pentru niste buze perfecte, foloseste un primer.

Rujurile cremoase – Confera o acoperire medie spre mare , cu un aspect final usor lucios. Foloseste un creion de buze neutru sau de culoarea rujului – rujul cremos va rezista mai mult timp pe buze.

Rujurile satinate – Aceste rujuri au o acoperire mica, sunt slab pigmentate, atat cat sa coloreze usor buzele, iar din punct de vedere vizual sunt o combinatie intre textura mata si cea lucioasa. Rujurile satinate au o formula hidratanta si sunt indicate uzului zilnic.

Rujurile sidefate – Confera o acoperire medie spre mare, cu un finish sidefat. Rujul sidefat a fost considerat mult timp destul de pretetios, poate chiar deochiat; era folosit mai mult de catre celebritati, pe scena, in machiajele de seara.

Fii indrazneata! Este de mare efect in machiajele de vara, mai ales daca esti bronzata. Gaseste nuanta care-ti vine cel mai bine. Il poti suprapune, doar pe centrul buzei, peste un ruj mat, sau foloseste-l ca atare.

Rujurile stralucitoare – Confera o acoperire medie sau mare, iar datorita particulelor ce reflecta lumina au un finish stralucitor, sclipicios, ce confera buzelor volum si stralucire.

Gloss-ul de buze – O alternativa la rujul clasic – poate fi transparent, lucios sau poate contine particule stralucitoare, sclipici.

Rujurile rezistente – Majoritatea rujurilor rezistente la transfer, usuca buzele, iar senzatia din timpul purtarii nu e cea mai confortabila; oricum ar fi, tu decizi ce alegeri faci!

Atentie la ingrediente!Inainte de-a achizitiona orice produs, citeste mai intai eticheta si asigura-te ca nu contine ingrediente ce pot dauna sanatatii sau care pot provoca alergii.
Documenteaza-te- Citeste review-urile referitoare la produsul care te intereseaza. Sunt oameni care cu asta se ocupa, care isi impartasesc parerile pe blog-urile lor. Vei gasi descrierea amanuntita a produsului, argumente pro si contra despre ce promite si ce ofera in final respectivul produs .
Tu esti cea mai importanta!Alege rujul care iti place cel mai tare, produsul care te face frumoasa, care te face sa stralucesti, la propriu sau la figurat, produsul potrivit nevoilor tale.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.