Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Bali, Indonezia
708 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tegallalang si terasele de orez Jatiluwih din Bali
140 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  . Padurea cu maimute Ubud, -Bali
84 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bali
1.195 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntele Batur-Bali
124 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntele Batur-Bali
103 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Terasele de Orez Tegallalang in Ubud-Bali
109 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 5 Atractii Turistice, Bali (Indonezia)
1.547 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Alila Villas Uluwatu, Bali
288 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Waterbom Bali
134 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

"Pasar Seni Ubud"-Bali

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.02.2023  Adauga la favorite 94 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Piata de arta Ubud, denumita local "Pasar Seni Ubud", este situata vizavi de Palatul Puri Saren Royal Ubud si este deschis zilnic. Aici puteti gasi esarfe frumoase de matase, camasi usoare, cosuri sau palarii; statuete, zmee si multe alte produse artizanale. Majoritatea marfurilor gasite in piata din Ubud sunt facute in satele vecine Pengosekan, Tegallalang, Payangan si Peliatan. Locatia pietei de arta din Ubud, care se afla in centrul satului de arta si este chiar vizavi de palatul regal, care este un punct central pentru Ubud, il face un loc de cumparaturi strategic pentru obiectele de artizanat si suveniruri balineze. Piata Ubud serveste si ca decor pentru filmul "Eat Pray Love" de la Hollywood, care arata o scena in care actrita Julia Roberts, alaturi de un personaj masculin, se plimba prin tarabe.

O vacanta in Bali necesita intotdeauna un fel de cumparaturi pentru suveniruri sau calatorii memorabile, iar cel mai bun loc pentru a face cautarea ar fi in regiunea artistica centrala a insulei, si anume Ubud si piata de arta din Ubud. Piata de arta Ubud este una dintre plimbarile intoarse, accesibila de la Wanara Wana Monkey Forest Sanctuary chiar in jos spre sud, la aproximativ un kilometru de piata.

"Cumparaturile" aici nu sunt intotdeauna legate de o achizitie efectiva. Vizualizarea diferitelor elemente afisate de la un magazin la altul este o evidentiere pe cont propriu, aratand maiestria si arta balienilor. Admiratia tuturor magazinelor nu poate fi realizata intr-o singura zi. Deci, daca vedeti un obiect de interes, s-ar putea sa va intoarceti inca o zi pentru a negocia sau a solutiona afacerea. In comparatie cu pietele de arta din alte destinatii turistice importante din Bali, cum ar fi Kuta, piata de arta Ubud poate fi considerata ca avand elemente de calitate superioara si un amestec mai mare. Desi tesaturile de plaja si camasiile imprimante cu "Bali" pe ele, si fuste de tesaturi ikat, picturi in stil balinic, sculpturi si cosuri tesute pot fi gasite aproape oriunde pe insula, obiecte variind de la fuste de boem cvadruple de satin, ulei marocan lampi, batik camisoles si statuete de alama Buddha, sunt oarecum curioase.

Piata Ubud ofera nu numai obiecte baliene exemplificative, ci mai degraba un sortiment universal si international, care se adreseaza vizitatorilor de toate gusturile. Elementele gasite aici, de asemenea, au o valoare artistica mai mare comparativ cu alte piete de arta, cum ar fi Kuta. Preturile variaza, in functie de abilitatile dvs. de negociere


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.