Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Pura Tanah Lot -BALI
108 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bali, Indonezia
708 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Templul Uluwatu-Bali
151 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pura Ulun Danu Bratan Bali
113 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Templul Uluwatu _Bali
103 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bali
1.195 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 5 Atractii Turistice, Bali (Indonezia)
1.547 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Muntele Batur-Bali
124 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntele Batur-Bali
103 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alila Villas Uluwatu, Bali
288 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Pura Tanah Lot-Bali

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.09.2022  Adauga la favorite 88 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Aproximativ 20 de kilometri nord-vest de Kuta, Pura Tanah Lot ("Pura" inseamna templu in Balinese) este unul dintre templele cele mai iconice din Bali, datorita locului sau spectaculos de pe litoral, inconjurat de valuri ciudate. Pentru poporul balin, acesta este unul dintre cele mai sacre din toate templele marine ale insulei. (Cel mai mare si sfant templu hindus din Bali este Pura Besakih, dar in ultima vreme hagglerii locali hartuiesc vizitatori.) In fiecare seara, multimi de turisti din Kuta, Legian si Sanur isi gasesc drumul printr-un labirint de benzi captusite de vanzatori de suveniruri pentru a privi soarele in spatele templului. Pura Tanah Lot a fost construita la inceputul secolului al XVI-lea si se crede ca este inspirata de preotul Nirartha, care a cerut pescarilor locali sa construiasca aici un templu dupa ce a petrecut noaptea pe stanca.

Desi strainii nu pot intra in nici unul dintre temple, puteti merge la templu principal la reflux, si este distractiv sa va plimbati de-a lungul cailor facand fotografii si inotand peisajul magnific. Dupa ce ati vizionat diferitele temple si altare, va puteti relaxa la unul dintre restaurantele si cafenelele de pe stanca si chiar puteti savura faimosul Kopi luwak (cafea civet), in timp ce animalele prietenoase se amanau pe mesele de la cafenea.

De la Tanah Lot, puteti sa va plimbati pe cai tropicale amenajate la frumos Batu Bolong, un alt templu marin cocotat pe un izvor de stanca, cu o coridor erodat care il leaga de tarm. Atunci cand vizitati orice templu din Bali, asigurati-va ca va imbracati respectuos si purtati un sarong si o cercevea.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.