Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum sa cresti un nuc din seminte
262 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 reguli de aur pentru plantarea rasadurilor
192 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 reguli de AUR pentru a face o GRADINA
317 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  32 DE INCREDIBILE VIETI ALE PLANTELOR
602 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa cresti pomul de lamaie din seminte
251 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa cresti pomul de lamaie din seminte
480 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ardeti o banana
242 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ginkgo biloba
362 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Eucaliptul-curcubeu (Eucalyptus deglupta)
1.655 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Anthurium rosu super-inflorit.
245 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Casa si gradina
 

 

Codieum variegatum.-copac de aur britanic

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.04.2022  Adauga la favorite 191 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Arborele de aur britanic
British Golden Tree creste cel mai bine in sol bine drenat si in plin soare pana la umbra partiala. Arborele de aur britanic poate fi inmultit prin butasi. Arborele de aur britanic cu frunze cu culori deosebite este adesea plantat ca bordura sau plantat ca fundal sau arbust ornamental pentru a decora gradini, parcuri, terenuri scolare, fabrici...

Arbust sau copac mic, trunchi cu latex opac, mult ramificat, joase. Arbore comun de 30-40 cm inaltime. Frunzele dure au forma ovata, cu varfuri ascutite, cozi lungi de pana, culori amestecate: verde, alb, galben sau rosu, creand benzi alternative.

Galbenul si albastrul sunt dominante. Florile sunt mici, in forma de veverita, cu varfuri lungi, curbate, purtand multe flori mici de culoare alba laptoasa. Este o planta iubitoare de lumina, care poate tolera umbra partiala, se adapteaza la solurile afanate, cu umiditate ridicata si creste rapid.

Poate trai in locuri aride. Frunzele au proprietati medicinale, folosite proaspat batand oasele rupte. In Yunnan (China), frunzele sunt folosite ca medicament pentru a curata caldura deseurilor, a raspandi congestia pentru a trata tusea, umflarea si durerea.

Celelalte forme de frunze au toate acelasi efect. In India, frunzele sunt batute sub forma de cataplasma pe stomacul copiilor care sufera de afectiuni ale tractului urinar. Arborele are si alte utilizari. Decoctul de frunze este folosit de femei pentru a se scalda dupa nastere. Un decoct din ceva care poate fi folosit pentru a induce un avort sau pentru a induce un avort.

Unele forme au frunze galbene care pot fi folosite pentru aburi, bauturi si aplicate pentru a trata durerile de gat. Radacinile zdrobite vindeca sifilisul. Frunzele zdrobite sunt aplicate pe abdomenul copiilor pentru a trata enurezisul. Ramuri tinere ca furaj pentru vite.

Pe langa British Golden Tree cu frunze patate, exista multe alte soiuri de British Golden Tree cu variatii de forma si culoare, cum ar fi British Golden Tree cu cozi de anghila, British Golden Tree cu frunze zbarcite, British Golden Tree cu frunze de jack...

British Golden Tree cu frunze patate este un arbust vesnic verde cu o inaltime medie de 1,2 - 1,8 m. Aceasta specie de coriandru are frunze verzi cu pete galbene. Cand frunzele tinere, frunzele tinere cu pete sunt mai galbene, frunzele batrane se transforma treptat in verde cu pete galbene.

Frunzele copacului de aur britanic sunt reperate alternativ in spirala pe tulpina. la este eliptica spre ovala, ascutita la varf. Florile British Golden Tree au in varf ciorchini mici de frunze mici, in forma de veverita, adesea curbate, purtand multe flori mici de culoare alba sau galbena laptoasa. Inflorescentele cresc de la axila frunzelor.

Arborele de aur britanic si alte specii de copacul de aur britanic sunt originare din Malaezia, Insulele Pacificului si nordul Australiei. Frunzele British Golden Tree Jackfruit sunt plante perene lemnoase care cresc adesea pana la 1,8 m. Frunzele de jackfruit British Golden Tree au frunze proeminente, indraznete.

Frunzele sunt lucioase ca pielea, marginile netede, culorile stralucitoare variaza de la galben, roz, portocaliu, rosu, bronz, violet si verde in combinatie. Venele frunzelor sunt galbene sau verzi, dar roz. Frunzele au forma ovala ca frunzele de jac, asa ca se numeste arbore de jac.

British Golden Tree are flori lungi, discrete, in forma de veverita, albe sau galbene. Florile nu sunt vizibile in aceasta planta. Frunzele de jackfruit British Golden Tree prefera umbra deschisa sau partiala. Planta va da frunze frumoase in plin soare. British Golden Tree ii place umiditatea ridicata, drenajul bun. Uda planta in mod regulat pentru a o mentine umeda, dar nu prea umeda in timpul cresterii plantei.

British Golden Tree eel-tailed, ca si alte specii de British Golden Tree, cum ar fi British Golden Tree cu frunze patate, British Golden Tree cu frunze de jackfruit, British Golden Tree cu frunze de arbust, cresc in mod natural in sudul Asiei, Indonezia si alte insule estice thailandeze. Binh Duong.

Coada de anghila British Golden Tree este un arbust de 0,3 pana la 2 m inaltime, ramuri puternice puternice, drepte, ramificate chiar de la baza. Trunchiul are un latex tulbure. Frunzele British Golden Tree coada de anghila ca pielea lucioasa, de culoare profunda. Frunzele sunt alungite, cu coada de anghila si pestrite cu galben, portocaliu, roz, verde, maro si alb. in care, galbenul si verdele sunt culorile principale.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.