Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Montajul unei prize aplicate
707 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stralucirea casei si periutele de dinti!
760 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri pentru curatenie luna in spatii mici si mari
143 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 obiecte care iti pot salva viata
141 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vrei si tu o pereche de pantaloni scurti ?
728 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cadouri "culinare" de Craciun
1.124 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bratara elastice LANTUL PRIETENIEI
4.842 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Geamurilor curate mai mult timp
264 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Conservarea hreanului
6.212 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pune FOLIE DE ALUMINIU in toaleta
23 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Prize modulare

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.12.2021  Adauga la favorite 407 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Atunci cand ne mutam intr-o casa noua sau ne decidem ca este momentul sa renovam apartamentul, primele planuri sunt legate de finisaje precum parchet, usi, geamuri sau la obiecte noi de mobilier. Instalatia electrica invechita este, de obicei, o componenta activa a locuinte ce nu beneficiaza de prea multa atentie.

Prizele si intrerupatoarele de calitate slaba ne pot da mari batai de cap in timp. Asadar, lista imbunatatilor indispensabile confortului si sigurantei trebuie sa contina obligatoriu si modernizarea instalatiei electrice, inclusiv montarea de prize modulare si intrerupatoare.

Ce sunt prizele modulare
Stilul de viata modern impune trecerea la case inteligente, adaptate nevoile familiei, si facilitati sigure si usor de folosit. Tehnologia ne inconjoara si este tot mai prezenta in casele noastre, iar tehnologia atrage dupa sine felurite cabluri intinse prin toata casa.

Prizele modulare, sunt o componenta de baza a unei retele electrice moderne si sigure. Ele reprezinta solutia perfecta pentru cablurile intinse peste prin casa pentru conexiunile la TV, internet sau telefon dar si reteau de electricitate.

Prizele modulare, dupa cum le spune si numele sunt terminale de aparataj electric, versatile ce pot ingloba diferite tipuri de prize in aceeasi doza. Acestea pot avea de la 2 pana la 6 module si deservesc conexiuni diverse pe lanaga cele de la reteaua electrice: internet, semnal TV, telefon fix – mai rar deja, sau prize USB pentru incarcarea diferitelor gadgeturi sau dispozitive mobile.

Cu prizele modulare puteti combina usor instalatia electrica cu telefonul, internetul sau cablu TV, intr-un mod mult mai elegant decat solutiile clasice. Acestea sunt solutii recomandate in toate camerele unei locuinte, fiind extrem de utile in spatii mici.

Avantajele designului variat
Ca parte a versatilitatii lor, legate de design, prizele modulare ca si intrerupatoarele modulare beneficiaza de rame personalizate ce se incadreaza perfect amibientului.

Trebuie sa stii ca exista rame de diferite dimensiuni (de la 2 pana la 6 module), in care se monteaza aceste module. Ramele prizelor modulare pot veni intr-o varietate de forme, modele si culori, cu finisaje de la sticla si plastic termorezistent la lemn si chiar metal.

Producatorii de aparataj de calitate cum este si Gewiss acorda o mare importanta nu doar designului si finisajelor prizelor si intrerupatoarelor ci sigurantei utilizarii acestora.

Intrerupatoarele pot fi si ele de mai multe tipuri si dimensiuni si pot fi combinate intre ele sau cu prize, asigurand legaturile electrice corespunzatoare acolo unde este nevoie de acestea.

In prezent, pe piata sunt disponibile solutii destul de variate, potrivite pentru nevoile fiecaruia. De exemplu, poti mentine prizele clasice de curent si alege o priza modulara cu tipul de conexiune de care ai nevoie, fie ca vorbim de VGA, TV satelit, coaxial, USB, internet sau audio.

De ce sa renunti la prizele si intrerupatoarele clasice
Prizele si intrerupatoarele clasice, singulare sunt deja o tehnologie invechita. Acestea deservesc in general un singur consumator electric si de obicei e nevoie de un prelungitor in cazul prizelor sau montajul a 2-3 intrerupatoare clasice montate intr-o singura camera.

Prizele si intrerupatoarele clasice vin in foarte putine variante de culori, ele sunt de obicei albe sau negre. Din cauza materialelor folosite, cele albe se si ingalbenesc in timp si pot pune in pericol siguranta celor din casa, mai ales prizele fara impamantare.

Prizele si intrerupatoarele modulare, asa cum spuneam, aduc versatilitate, atat in modul in care pot fi combinate si folosite cat si in designul ramelor ce le decoreaza.

Costurile unei instalatii electrice de calitate
Prizele modulare, la fel ca si intrerupatoarele modulare, presupun un cost ceva mai ridicat fata de cele conventionale. Totusi, trebuie luata in calcul calitatea lor, care este intotdeauna superioara, iar investitia va fi intr-o instalatie electrica conceputa sa deserveasca utilizatorul pe o perioada lunga de timp. Un aparataj ieftin schimbat des reprezinta, pe termen lung, o cheltuiala ridicata, total ineficienta.

Daca esti in plina renovare sau constructie a casei visurilor tale, investeste inteligent, alege finisaje si aparataje de calitate, iar cand mergi la cumparaturi, fie in magazine fizice, fie in online adauga in cos si cateva prize modulare. La Canpower.ro gasesti nu doar o gama variata de prize si intrerupatoare modulare dar si o echipa profesionista ce te poate ghida si sfatui sa faci cel mai bune alegeri legate de reteaua electrica a locuintei.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.