Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  TOP 5 ALIMENTE LA CARE TREBUIE SA RENUNTI
178 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cu aceste 7 nucifere vei avea o viata lunga si sanatoasa
1.325 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimente pentru intarirea sistemului imunitar
627 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 10 Mancare rea sub acoperire
1.055 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 15 ALIMENTE Bune pentru DIABET
372 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CE SUNT SI CUM SE TRATEAZA VIROZELE RESPIRATORII
465 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Smochinele, un tonic pentru toate varstele
346 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alternative sanatoase la proteinele din carne.
144 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Scapa de stres cu vitamina C
584 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cherimoya
401 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Top 10 fructe care sunt bune pentru sistemul nervos

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.09.2021  Adauga la favorite 390 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Banane
Motivul pentru care bananele sunt bune pentru sistemul nervos este ca au un continut ridicat de vitamina B6. Aceasta vitamina ajuta organismul sa produca neurotransmitatori, care este o substanta chimica care ajuta la transmiterea de semnale in toate organele si tesuturile corpului. Din fericire, puteti obtine aproape 25% din vitamina B6 zilnica consumand doar o banana delicioasa care, asa cum am mentionat, va poate aduce beneficii sistemului nervos.

➡️ Cocos
Nucile de cocos sunt incarcate cu componente nutritive care pot oferi o serie de beneficii pentru corpul uman. Nu vom intra in toate diferentele si beneficiile consumului de carne cruda sau uscata de cocos din acest videoclip. Cu toate acestea, cand vine vorba de sistemul nervos, ceea ce trebuie sa ne concentram este uleiul de cocos. Asta pentru ca este incarcat cu trigliceride cu lant mediu.

➡️ Rodii
Deoarece cercetatorii au descoperit ca componentele lor pot imbunatati de fapt memoria. Un studiu a constatat ca pacientii chirurgicali care au consumat 2 grame de extract de rodie au avut deficite scazute in memorie dupa procedura chirurgicala.

➡️ Portocale
Desigur, portocalele sunt bine cunoscute pentru ca au o cantitate mare de vitamina C, care este necesara pentru a mentine un sistem imunitar sanatos. Acestea fiind spuse, au si cantitati semnificative de tiamina.

➡️ Prune uscate
Prunele sunt dulci si delicioase si nu sunt utile doar pentru a opri constipatia. Acestea sunt incarcate cu multe vitamine si substante nutritive benefice. La fel ca bananele, prunele sunt, de asemenea, incarcate cu vitamina B6 care, asa cum am mentionat anterior, ajuta la sustinerea sanatatii creierului si a functionarii cognitive. De asemenea, s-a demonstrat ca scad nivelurile de homocisteina, care sunt asociate cu boala Alzheimer si alte afectiuni ale insuficientei memoriei.

➡️ Boabe
Pentru a fi mai specific, vorbim despre afine, capsuni si mure. Sunt adesea recunoscuti pentru beneficiile lor antioxidante, cu toate acestea, studiile au constatat ca pot fi benefice si pentru sistemul nervos.

➡️ Persimmon,

Persimmon, sunt un fruct cultivat in tarile asiatice de mii de ani. Acestea sunt incarcate cu substante nutritive puternice si antioxidanti, care ofera multe beneficii diferite in organism. In special, acestea sunt bogate in fibre, care s-a dovedit a sustine functionalitatea creierului sanatos.

➡️ Avocado
Avocado este considerat pe scara larga ca fiind unul dintre superalimentele de top din intreaga lume. Nu numai ca sunt incarcate cu vitamine B anti-stres, avocado contine si cantitati mari de potasiu.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.