Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Plage des Graniers (Plaja Graniers_ Saint Tropez
91 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Plage des Canoubie plaja Canoubiers Saint Tropez
86 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Musee de l'Annonciade-Saint Tropez
214 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rovinj, Croatia
374 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  La Ponche: Orasul vechi- Saint-Tropez,
314 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  La Ponche: Orasul vechi Saint Tropez
101 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vechiul port-Saint-Tropez
199 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vieux Port (vechiul port) Saint Tropez
115 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alacati - Turcia
910 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Satul Fiskardo -Satul Fiskardo –
106 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Plajele publice-Saint-Tropez

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.08.2021  Adauga la favorite 176 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cu toate ca Saint-Tropez este faimos pentru cluburile sale private de pe plaja Pampelonne, mai multe plaje publice sunt gratuite (cu exceptia taxelor de inchiriere de sezlonguri si umbrele de plaja). Plage de Bouillabaisse este o plaja de nisip mare chiar in afara portului satului. Aceasta plaja are dusuri publice gratuite si facilitati de toaleta, precum si un restaurant la malul marii. In timpul verii, o zona de scaldat este inconjurata de unde este permisa inotul si salvatorii salveaza zona.

Plage des Canoubiers este o plaja de nisip mare, cu dusuri publice gratuite si facilitati de toaleta. Aceasta plaja este populara cu locuitorii din Saint-Tropez. Umbroit de pin, Plage des Salins este o plaja larga si lata de nisip, cu ape limpezi. Aceasta plaja prietenoasa cu familia are salvatori in timpul verii, dusuri publice gratuite si facilitati de toaleta. Plage de la Ponche si Plage de la Fontanette se afla in cartierul vechi al orasului La Ponche, pe tarmurile in care pescarii isi inchipuiau odata barcile. Aceste plaje mici sunt populare la sunbathers in cautarea unei atmosfere mai putin aglomerate, mai putin cheie. Desi plaja nu are un restaurant sau un snack bar, exista numeroase restaurante in apropiere.

Pe langa plajele publice cu facilitati bine echipate, Saint-Tropez are si mai multe plaje naturale (fara toalete sau dusuri publice). Plage des Graniers este aproape de centrul satului, la cativa pasi de cetate. Aceasta tarm este o combinatie de nisip si pietricele. Peisajul din jurul acestei plaje are un simt salbatic si accidentat. Plage de la Moutte este o mica plaja de nisip intr-un golf protejat, accesibil pe traseul pitoresc al Treilles de la Moutte. Peisajul splendid al plajei Moutte face ca acesta sa fie locul ideal pentru un pranz mic de picnic.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.